Цветан Цветанов: Нищо не налага промяна в сегашното управление

OFFNews 25 ноември 2018 в 11:45 5008 3

През 2017 г. бяха проведени предсрочни избори и нищо не налага да има промяна в сегашното управление, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред БНР.

Виждаме показателите и оценката на Европейската комисия. Знаете, че това беше най-добрият доклад за страната ни. Ние се движим в правилната посока с реформите в съдебната система и борбата с престъпността, допълни Цветанов.

Той посочи, че опонентите на ГЕРБ са давали пример с Румъния, а сега в Румъния дават пример с България. "Заместник-председателят на ЕК Тимерманс каза това, когато представяше доклада", допълни Цветанов.

Според него различните позиции на партиите в коалиция не могат да отклонят кабинета от ангажиментите, поети в управленската програма.

Подобни ситуации създават усещане за нестабилност. Но когато правим коалиционните си съвети, нямаме абсолютно никакви проблеми при взимането на правилните управленски решения. Нямаме различия в управленската ни програма, категоричен е той.

Цветанов заяви още, че БСП не предлагат алтернатива, а имат за цел само влизане във властта. По негови думи, когато левицата представя "Визия за България" в различни населени места в страната, презентиращите са повече от слушателите.

Според лидерът на ПГ на "ГЕРБ" новият вицепремиер Марияна Николова ще изпълни ангажиментите, които правителството е поело с управленската си програма.

Когато се касае за кадрови назначения от квотатат на "Обединени патриоти", това е тяхно предложение, с което сме се съобразили. Нямаме различия в коалиционната ни програма, каза Цветанов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

3

случайно прочетох

26.11 2018 в 12:29

Кучетата си лаят, керванът си краде!!!!!!!!!!!!!!

9009

2

Mi

25.11 2018 в 13:44

"Нищо не налага промяна в сегашното управление"
Дори и това, че хората не ви искат?

17156

1

aviatora

25.11 2018 в 13:02

Цветанов, ти абсолютен престъпник! Махни се завинаги от властта!!!
 
X

Да помогнем на украинските деца!