Цветанов: Моля БСП, когато искат вот на недоверие, да ме попитат за консултация

OFFNews
26 юни 2018 в 17:42 | 1837 |2

Ще влезем в историята с вот, в който няма никакви аргументи. С вот, който опозицията искаше, без да има дебат. Те просто избягаха.

Това заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов пред журналисти в Народното събрание след проведения дебат по мотивите за вота на недоверие, който БСП внесе миналата седмица.

Аз бих помолил колегите от БСП винаги, когато искат да направят вот на недоверие, да ме попитат за консултация, за да кажа действително кои са слабите моменти в секторните политики.

Цветанов посочи, че няма как да бъде забравено всичко, което беше в сектор "Сигурност" преди ГЕРБ да дойде на власт.

Бихте ли ми казали кога бяха създадени борческите групировки? Когато БСП имаше съпричастност в управлението на страната от самото начало на прехода. Забравихме ли кой толерираше и не реагираше, за да не бъдат задържани групи, които тормозеха българските граждани, заяви Цветан Цветанов.

Той каза още, че ГЕРБ са предприели неотложни мерки за преструктуриране на системата, за да може веднага да неутрализират престъпни групи, които през годините трупаха милиони и извършваха престъпления и убийства. 

Закрихте ГДБОП, защото знаехте, че там има разработки срещу организираната престъпност, обърна се Цветанов към БСП.

Според него това, което левицата прави с вота на недоверие, е да си държат тяхната партия с постоянен враг - ГЕРБ и днешното управление. Другата причина е, за да не успее правителството да отчете добрите резултати от българското Европредседателство.  

Убеден съм, че са много тези от БСП, които не приемат това, което предлага тяхното ръководство, защото много са почтените и точните хората от БСП, които мислят за реалните политики, заяви още Цветан Цветанов.

Препоръчани материали
zuljin

Рейтинг : 2800

26.06 2018 в 18:40 2
+ 0
- 0
Я си гледай там производството на синтетична дрога и не се мисли за много велик, БОКЛУК МИЛИЦИОНЕРСКИ!!!!
ордер

Рейтинг : 11250

26.06 2018 в 18:07 1
+ 5
- 0
А чи кво да питат кат ти разбираш САМО ОТ АПАРТАМЕНТИ.....