"Това е великата българска ограда! Ще го повтарям до смъртта си!"

OFFNews | 15 юни 2017 в 22:48 | 20228 |21

Това е великата българска ограда! Ще го повтарям до смъртта си! - обяви вицепремиерът Валери Симеонов.

Симеонов, заедно с депутати от ГЕРБ, "Обединени патриоти" и "Воля", прелетяха с военен вертолет над оградата по границата от Свиленград до Резово.

БСП бяха поканени официално и писмено да дойдат на обхода на оградата. Отказаха. Явно истината не ги интересува. Нито един от критикарите не дойде, а исках да видя как щели да я прескочат или прережат - лъжи! - коментира в личния си twitter профил Симеонов.

Край Малко Търново вицепремиерът обяви, че цялата ограда от 200 км е почти завършена. Тя струва 160 млн. лева, което прави 580 лв на метър. Той е категоричен, че няма никакви злоупотреби, съобщава БНТ.

Симеонов обаче призна, че на места камерите не работят поради забавена обществена поръчка за поддръжката им. Затова той поиска да отпаднат обществените поръчки за доставка на уредите за наблюдение по границата.

Снимка: twitter.com/valeri_simeonov

ELPIDA

Рейтинг : 15180

17.06 2017 в 13:57 21
+ 0
- 0
@ 20, не ми поднасяй вкиснали миксирани сосове
с грешните подправки.
Край.
helleborus

Рейтинг : -887

17.06 2017 в 11:24 20
+ 1
- 10
ELPIDA, благодаря, че ме въвеждаш в атмосферата, но ако трябва да следвам примера ти, трябва да си нароча някой коментиращ, да му измислям умалителни фамилиарни обръщения и да го анализирам персонално. Наистина подобна "духовност" ми е съвсем чужда. Предпочитам да коментирам неперсонално и по същество предходни на моя коментари и да не измервам хората с ограничените си мерки. Има място за всеки под слънцето, но ако това поведение ти доставя радост, позволявам ти да си я доставяш за моя сметка.
ELPIDA

Рейтинг : 15180

16.06 2017 в 22:52 19
+ 0
- 1
Аааа да, забравих, грешиш , че
" ...Най-древната религия е християнството " !
ELPIDA

Рейтинг : 15180

16.06 2017 в 22:48 18
+ 0
- 1
Кукуряче, извинявай, че те наричам така, но е по-сладурско,пък и цветенцето си е хубаво.
Та, тук не можем да изнасяме лекции.Тук, в най-кратка форма трябва да изразим отношение по даден казус.
И на твойте терзания...ще отговоря с две думи :
липса на Духовност.
helleborus

Рейтинг : -887

16.06 2017 в 20:14 17
+ 1
- 10
Без значение дали ми вярваш, посветените хора във времето познават една единствена история от Атам нататък, проследяват как тя се е развивала във времето и най-важното, как целта й винаги е била една и съща, т.е., няма вътрешни противоречия от началото до края. Няма подобни глупости, като понеже Христос нищо не успял да свърши, бил изпратен Мохамед. Бог Словото е свършил точно онова, което е трябвало да свърши, не мога да повярвам, че изобщо го пиша, понеже това няма нужда от защита. От своя страна, тази история се съпътства от множество нейни извращения, както сянката ти те следва през цялото време. Има извращения и в Тракия и в Египет и в Израел и при новозаветните. Поради простата причина, че лъжата по принцип вегетира на основата на истината при хора, които не я носят живо и органично. Където има труп, месарките си снасят яйцата. В будизма, в най-далечните източни учения, се съдържат частици от тази същата история, които посветени хора виждат в една обща цялост и пълнота.
helleborus

Рейтинг : -887

16.06 2017 в 20:03 16
+ 1
- 10
Ал Кин, имаш някои фактологични неточности. Най-древната религия е християнството. Христос е Словото Бог, чрез Което всичко е станало. Той е явен на древния свят, заедно с името Си. В древна Тракия е познат като Дион-Исус, което на тракийския език означава слънцедатният Исус, тъй като Он е слънце, а ди, прилично и на нашето дам, е давам. В Египет името е обърнато обратно, ус-ис, за да бъде скрито. Тъй като гърците произнасят второто ис, виждам или всевиждащ, като ирис, името се популяризира като Ус-ирис или Озирис. Знаете и за Тангра. Отново говорим за Словото Бог, тъй като Ра е реч, слово, а Туонх е възкръсващ, т.е., Туонх - Ра е Възкръсващото Слово. Един от най-древните пророци, Енох, е споменат и в Новия Завет, от апостолите, като праведният Енох, а неговата книга е записана на пирамидите. Така че става дума за приемственост и за една единствена история, която се развива във времето. Еврейските пророци също контактуват със Сина и разбират за Отца, след като Синът им Го явява.
Ал Кин

Рейтинг : -8148

16.06 2017 в 18:52 15

Този коментар е скрит заради отрицателен рейтинг на потребителя. Ако все пак желаете да видите мнението му, натиснете тук

Поразия

Рейтинг : -533

16.06 2017 в 17:25 14
+ 10
- 0
Палячо патриот...
helleborus

Рейтинг : -887

16.06 2017 в 15:50 13
+ 1
- 0
Имах предвид външни граници, ELPIDA. Мога да се съглася и с втората част, да не се бъркаме в чуждите работи. Но кой век сме, какво от това... В нашата половина на света липсата на морал се изразява в неконтролируема и узаконена лакомия за печалба, в която дори оправдаваме да ни се продават всякакви боклуци и отрови, щом се вадят пари. Узаконени възможности на едрия бизнес да се поставя над нациите, да ги управлява през лобита и организации. Главоломно покачващо се ниво на сексуални извращения и извращения над човешката природа и естество, включващо и подрастващи, на които не се дава никакъв избор. Липса на човешки права и свободи в сферата на науката, духа и образованието, отнети от човечеството от политиката, която се е намърдала на мястото на личния избор и съвест на Човека. От другата страна, ислямската, имаме незачитане на правото на живот и свободна воля, в най-жестокия възможен вид, изтезания, насилие. Наистина оградите няма много да помогнат, само мъничко.
Ал Кин

Рейтинг : -8148

16.06 2017 в 11:17 12

Този коментар е скрит заради отрицателен рейтинг на потребителя. Ако все пак желаете да видите мнението му, натиснете тук