Тръмп се присъедини към Робъртсън и Дзюнхуей във втория кръг на турнира в Йорк

OFFNews 28 ноември 2018 в 14:35 2363 0

Джъд Тръмп не срещна проблем да се присъедини към бившите шампиони на Динг Джунхуй и Нийл Робъртсън във вторият кръг на Откритото първенство на Великобритания, което се провежда в Йорк

Световният номер пет и победителят за 2011 година направи брейкове от 128 и 113 точки, не оставяйки шансове на Дейвид Лили.

"Не играх добре, макар резултатът да е ласкателен", споделя 29-годишният англичанин пред Би Би Си. "Направих няколко важни разрешения, но се почувствах малко ръждясал. Това е нов турнир, ново място, различни условия, така че просто се опитваш да продължиш по-напред", продължава Тръмп.

"Имам малко късмет тук и там, но не искам да бъда прекалено суров към себе си, а и не искам да показвам най-добрата си игра в началото на турнира".

Кайрън Уилсън също не срещна трудности в двубоя си срещу Анди Лий от Хонг Конг. Англичанинът записа четири халф-сенчъри брейка, a за финал направи и сенчъри брейк. Уилсън, който все още не е преминавал трети кръг, каза че резултатът е добър, и такава победа е идеалният старт на турнира. "Не се справям добре тук, но това е голям турнир и аз искам да се представя на ниво".

Двукратните шампиони Нийл Робъртсън и Динг Джунхуй не губеха време и също продължават напред. Китаецът тръгна бавно, но победи с 6-1 Адам Стефанов от Полша, а Робъртсън загуби два фрейма срещу дебютанта Кишан Хирани.

Джак Лисовски от Англия продължава да е в добра форма, побеждавайки Жанг Жианканг, а бившият световен шампион за 1997 година, Кен Дохърти навакса пасив от 2-0 фрейма срещу Юан Суджин от Китай. Ирландецът ще се изправи срещу Рони О'Съливан, стига Ракетата да победи Люк Симъндс в четвъртък. "Чакам с нетърпение. Ако играя срещу Рони нямам какво да губя. Никой не би ми дал шансове, но мога да спечеля и просто ще се наслаждавам, каквото и да стане".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!