Британска ученичка, избягала при ИДИЛ, е убита в Сирия

OFFNews 12 август 2016 в 07:42 4389 4

Ученичката от Лондон, която избяга, за да се присъедини към Ислямска държава, е била убита в сирийския град Ракка при въздушни удари, съобщи Ройтерс като се позовава на адвоката на семейството.  

16-годишната Кадиза Султана напусна Великобритания през февруари миналата година заедно с връстничките си Шамима Бегум и Амира Абаше. Загиналото момиче е имало планове да се завърне във Великобритания, когато успее да избяга от Ракка, обявен за столица на джихадистите в Сирия, е заявила нейната сестра по ITV News.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

4

Лопе де Вега

12.08 2016 в 12:29

@ 2 Аз си мислим, че с тия хименът и е в пълна безопасност. Както е оцелял и докато ги е обслужвала на земята. Не ли?

Поздрав!

13924

2

ScrewIslam

12.08 2016 в 10:05

Е питам сега какво ще получи за награда, че е рязала глави на язиди, християни и подривни елементи в собствения си лагер? Ако е рязала де, защото може и да е прала мръсните гащи и да е готвила ориз на смрадливите брадати главорези.

Жените в мюсюлманския рай получават съпрузите си. :) А тази невръстна кръвопийка може и да не е била омъжена.

Чудя се, ако не е била омъжена, дали в рая не й дават роля на хурия - девица, която задоволява праведниците. На човешки език се казва секс робиня. Та в хадисите пише, че на хурията й се възстановява хименът всеки път, така че си остава вечно девствена. Ми ха дано да е това. Чуваме, че мюсюлманските мъже са нежни любовници - значи тази ще си отживее в рая на орките.




29217

1

Лопе де Вега

12.08 2016 в 08:34

Шеснаесе годишна глупава арапка - патриотка? Победила врага, но джихадниците са и дошли в повече и затова решила да се прибере при лошите демократи. Сега и приятелките и!

Поздрав!

 
X

Да помогнем на украинските деца!