Оранжеви цени на смартфони този уикенд със специалните оферти на VIVACOM

OFFNews | 26 октомври 2018 в 15:47 | 912 |0

Оранжевият уикенд на VIVACOM отново е тук. Той предлага възможността за покупка на смартфон от всеки ценови сегмент на промоционална цена.

Офертите могат да бъдат намерени в магазинната мрежа и онлайн магазина от 26 до 29 октомври, като всяка от тях е в комбинация с тарифен план от SMART L+ до SMART U. 

Смартфонът Motorola E5 е с основна 13МP камера с бърз автофокус и селфи камера с 5MP. Това го превръща в идеално и бюджетно средство за запазване и споделяне на най-добрите моменти. Устройството е на цена от 3.98 лв. на месец.

Батерия с капацитет 3000 mAh, зареждаща се за 15 минути чрез технологията TurboPower позволява работа на телефона до 8 часа. Това е една от ключовите характеристики на Motorola G6. Допълнително удобство е и екранът, който остава винаги включен, докато гледате в него. Той може да бъде закупен на промоционална цена от 11.98 на месец от магазинната мрежа, както и от онлайн магазина.

Още едно устройство от семейството на Motorola е включено в промоционалния уикенд на VIVACOM. Това е моделът G6 Play. Неговата батерия е с капацитет от 4000 mAh, а данните му са защитени с пръстов отпечатък. Цената му е 6.98 лв. на месец.
Естествени цветове и отлична яркост - Nokia 5 има напълно ламиниран 5.2-инчов HD поляризиран дисплей, на който е изключително лесно да се чете, дори при ярка слънчева светлина. Устройството притежава 13MP основна камера, която има режим за автоматично разпознаване на пейзажи. Предлага се за 5,58 лв. на месец.

HTC DESIRE 12 е най-компактният и лек смартфон, създаван от HTC. Основната му 13MP камера прави красиви и ярки снимки без значение дали е ден или нощ, а детайлите им остават ясни дори и при снимане на обекти в движение. Този уикенд DESIRE 12 се предлага на атрактивна цена от 6.98 на месец.

Xperia XZ2 е снабден с най-новите технологии на Sony, за да достави забавление, което докосва сетивата по изцяло нов начин. Той има елегантна 3D стъклена повърхност, която създава удобна за държане в ръка завършена форма. Камерата е разположена близо до центъра и придава усещането, че се работи с професионален фотоапарат. Промоционалната му цена по време на оранжевия уикенд е 44.58 лв. на месец.

Всички промоционални цени на устройствата, описани по-горе, са в комбинация с тарифен план SMART L+.

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !