VIVACOM пуска премиум таблета Huawei Mediapad M3 Lite 8

OFFNews 06 февруари 2018 в 14:25 3297 0

Мощен хардуер, ярък дисплей, лек и удобен за всеки член от семейството. Това е новият таблет Huawei Mediapad M3 8 Lite, който влиза от този месец в магазините на VIVACOM на изключително атрактивна за класа си цена.

Защo да изберете Huawei Mediapad M3 Lite 8?

M3 Mediapad Lite 8 е мощно устройство за работа и за индивидуално или семейно забавление. Той предлага удобния за ползване при всяка светлина 8.0” FHD IPS дисплей, разполага с памет от 32GB и осигурява отлично качество на звука, благодарение на сертифицираните от Harman Kardon стерео високоговорители.

Моделът е по-малкият брат на Huawei Mediapad M3 Lite 10, но по нищо не му отстъпва. Има същата резолюция 1920x1200, което води до още по-качествена картина благодарение на по-високата пикселна гъстота. Захранва се от осемядрен 1.4 GHz процесор Qualcomm и същата платформа на Huawei EMUI 5.1, базирана на Android 7.0 Nougat.

Камерите на Huawei Mediapad M3 Lite 8 ще ви изненадат с качество, което не бихте очаквали от таблет. И двете са 8 MP, като акцент е най-вече селфи камерата, която ще ползвате и за видео разговори – впечатляваща с точните си цветове и контрастните детайли, които правят образа ясен и реалистичен.

Дизайнът на MediaPad M3 Lite 8 дава усещане за най-висок клас устройство благодарение на корпуса от специално обработен алуминий и модерния биометричен сензор.

Матовото покритие на задната му страна е силно устойчиво на петна и пръстови отпечатъци, за да ви гарантира, че ще се радвате на красотата на таблета си достатъчно дълго време.

Устройството идва с предварително инсталирани приложения от Huawei като HiCare за вашия здравославен начин на живот и Kids Corner за най-малките в семейството.

MediaPad M3 Lite 8 е универсален партньор в ежедневието на всеки потребител, а през февруари ценатa му е още по-привлекателна в магазинитe на VIVACOM – 13,90 лв. на месец с план i-Traffic XXL+.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!