Петко Дюлгеров е получил инфаркт, Иванчева го сравнява с Мишо Бирата

OFFNews
12 юни 2019 в 14:47 | 11154 |1

Подсъдимият по делото "Иванчева" Петко Дюлгеров е получил инфаркт, съобщи Десислава Иванчева на страницата си във фейсбук, като се позовава на собствени източници. 

Дюлгеров е под домашен арест, а защитата му утре ще иска отмяна на мярката, съобщава още Иванчева. По думите й Дюлгеров - подсъдимият като посредник по процеса за подкуп, е в тежко състояние в болница. 

На делото Дюлгеров се отказа от показанията си срещу Иванчева и Биляна Петрова, което според отстранения кмет на Младост прави инфарктът му подозрителен.

Спомняме си случая с Мишо Бирата. И се питаме дали, когато се откажеш от показания, спуснати от прокуратурата и КПКОНПИ, получаваш инфаркт, пише на страницата си Иванчева. 

Михаил Михов, шеф на федерацията по баскетбол и собственик на пивоварната “Леденика”, нашумял от скандала с подслушването на шефа на митниците Ваньо Танов, издъхна от масивен инфаркт в хотел “Правец Ризорт”. Бизнесменът, известен с прякора Мишо Бирата, бе открит в стаята си през март 2011 г. 

Препоръчани материали
svetliosdg

Рейтинг : 8015

12.06 2019 в 18:26 1
+ 11
- 11
Тази много се филмира.
Съвсем умишлено,враговете на Бойко внушиха че,инфаркта на Мишо Бирата е убийство,и сега някой глу*паци поддържат тази абсурдна лъжа жива!