Бракът на убития Пейо Пеев с Габриела е бил фиктивен

OFFNews 24 януари 2024 в 08:20 15143 7

Пейо Пеев

Снимка Фейсбук/Лора Минева

Пейо Пеев

Бракът на убития Пейо Пеев с Габриела е бил фиктивен. Двамата никога не са живели заедно, обяви адвокатът на жертвата Миглена Балджиева по Нова тв. 

Пеев е посещавал два пъти кантората ѝ по повод дело, заведено срещу него, съпругата му Габриела и 4-месечното им дете от Велико Минков, който твърди, че е биологичен баща на бебето. 33-годишната Габриела Славова - Пеева е под домашен арест, заедно с майка си Красимира Трифонова са обвинени за умишленото убийство на Пейо Пеев. 

Бившият депутат от "Продължаваме Промяната" Велико Минков каза, че е направил необходимите административни стъпки, за да припознае детето. 

С мен Пейо не е коментирал конкретни заплахи, но казваше, че е притеснен и се чувства некомфортно в тази ситуация, както и че е ограничен, разказа адвокатът. На 10 януари получих съобщение от него. То гласеше: „На 7 януари късничко – след 22 часа, се срещнах с Габриела по нейна инициатива. Беше ми малко странно, след като бях говорил с майка ѝ и не видях детето следобеда, но реших от любопитство да видя какво е измислила сега. За моя голяма изненада се държа съвсем нормално, дружелюбно и нито дума за случката от следобеда”. Адвокатът обясни, че въпросната случка е ново възпрепятстване на контакт с детето му.

Съобщението, изпратено до юриста, продължава така: „Жалко, че бях толкова наивно невнимателен. Донесе две бурканчета с топъл шоколад, което прави и друг път. За съжаление нямам спомен дали съм изпил цялото количество, но в един момент усетих, че нещо ми се премрежва погледът и се замайвам. Доста трудно се прибрах по спомен, слава Богу – безаварийно. Баща ми ме видя и помисли, че съм пил дори. Сутринта те с майка ми ме събудиха за срещата и още не бях добре. След това тръгнахме към провинцията. Баща ми шофираше, а аз непрекъснато се унасях в сън. Почти целият понеделник мина така. Говорих с полицаи, че се съмнявам, че съм бил упоен или дрогиран. Те казаха, че това може да се хване поне 2 седмици или месец при тест. Днес бях и на лекар, утре сутрин ще си правя пълни изследвания дали и какво имам в тялото. Абсолютно съм сигурен, че Габриела нарочно го е направила и сигурно е искала да стане нещо – да ме хванат и да ме изкарат наркоман, за да ме ограничи за детето. Това мисля, че е изключително сериозно положение, но полицаите казаха, че и да подам жалба, само ще я разходят. Но може би е добре да я дам. След тази среща не съм я чувал по телефона, само си пишем. Аз я отбягвам, а тя е много активна и доста пъти пита как съм. Натиска и пак да се виждаме – нещо да правим през уикенда с детето. Използва го в момента много за манипулация. Честно казано не знам как да се държа в момента, но желание за срещи нямам, а и не знам какво друго може да се опита да ми спретне. Сега не шофирам, за да няма допълнителни усложнения”.

Според Миглена Балджиева Пейо категорично е бил жертва на психологическо насилие от страна на майката на детето му. 

При аутопсията на Пейо Пеев е взета ДНК проба, за да се установи кой е бащата на второто дете, каза адвокатът по семейно право Йорданка Бекирска по БНТ. Необходим е само един тест, за да се установи дали Велико Минков е баща на детето и така да му бъдат дадени родителските права, каза още тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

900

7

Баба Вуна 1

24.01 2024 в 16:03

Много объркана работа. Нищо не разбрах.

345

6

Джендо Джедев

24.01 2024 в 13:27

Случайно,

Тъкмо щях да ти отговоря с линк към същата статия.

14469

5

случайно прочетох

24.01 2024 в 11:34

https://offnews.bg/obshtestvo/detcata-na-obvinenata-za-ubijstvoto-v-dragalevtci-zhena-sa-v-sigurna-s-816631.html

Сега го видях.Добро решение за момента.

14469

4

случайно прочетох

24.01 2024 в 11:29

Случилото се е трагедия, но може нещата да се усложнят и да последва друга трагедия.
Психолози виждат ли се с по-голямото дете?
Не е ли редно "Закрила на детето" да отведат децата на безопасно място?
Проверено ли е майката дали няма някакви психиатрични проблеми? Все пак е отгледана от бабата.

3251

3

динозавър

24.01 2024 в 09:42

Понеже в България няма смъртна присъда най- адекватно ми се вижда да получат и двете доживотен затвор без право на замяна. Данните сучат към планирано убийство. Даже евентуално чрез предизвикване на катастрофа. За всякакви чудовища съм чел, но тези двете надминават въображението ми.

345

2

Джендо Джедев

24.01 2024 в 09:34

Голям кошмар, наистина! Горкото момче! Да се чуди човек откъде една жена, която е майка и се предполага да е изпълнена с любов, може да таи толкова омраза и чиста лошотия.

1005

1

ПР

24.01 2024 в 09:23

Прочетох доста от различни сайтове по този случай-кошмар.
Някакъв пъклен сценарий,като по Дейвид Линч или Братя Коен.Ще видим,какво ще излезе.При доказване на вината им,в САЩ го водят Първа степен-планирано и предумишлено убийство.Или доживотна без право на замяна или смъртна в някои щати.Тук,не се сещам,как ще се реши.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки