Димитър Манолов, КТ 'Подкрепа': Протестите не са с автентична енергия, освен тези срещу Симеонов

OFFNews 19 ноември 2018 в 11:00 5254 2

Протестите в страната са повече привидност, а не носят автентична гражданска енергия. Недоволството е формулирано с твърде широки искания, смята президентът на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов. 

В интервю за БНТ Манолов посочи, че само протестите срещу Валери Симеонов обаче са автентични. Той изрази съмнението, че Симеонов е подал оставка като вицепремиер заради протестите и предположи, че въпросът е бил по-скоро вътрешнопартиен. "Продължаваме да бъдем страната с най-ниските доходи и най-ниското качество на живот в ЕС - с най-ниски доходи и най-голямо неравенство, но за това не се говори", заяви президентът на КТ „Подкрепа“. 

Според него не може да се прави паралел между протестите за горивата у нас и във Франция. Там те са срещу покачване на акциза, а не срещу крайната висока цена, посочи Манолов.

"Не можем да живеем нормално“ е твърде общо оплакване, а при ниска заплата се протестира пред работодателя си, допълни Манолов. "Кой ще ви повиши заплатата, ако не конкретният работодател? Много по-лесно и автентично е да му затвориш фабриката."

КТ „Подкрепа“ също организира протест протест следващата седмица. Той е заради идеята на ЕС „да се закрие българската въглищна енергетика“. Това, по думите на председателя на синдиката, са 150 000 работни места и 47% от произведената енергия в страната.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

2

kokoten

19.11 2018 в 16:37

....нещастен кияк....кому пука дали протестира заради акциза французина или за друго,и там.и тук цените са непоносими...вдигат данъците под най-благовидни причини...цялата държавна администрация се е осрала до ушите, а в същото време си раздава бонуси и то не какви да е,а 400 000 лева за това че не върши нищо....а ти педера*т нещастен загроби "Подкрепа",подлизурска брантия....

10372

1

elbarbudo

19.11 2018 в 15:31

манолов обича суджук и с удоволствие похапва.
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews