Изтезавана от клиент адвокатка: Излезе от затвора и опита да нахлуе в дома ми

Семейството се изнесло на квартира, за да се спаси. Не се чувствам защитена, казва Валентина Каменарска

OFFNews 04 август 2023 в 09:44 7183 0

Адв. Валентина Каменарска

Снимка Екранна снимка

Адв. Валентина Каменарска

Бой, душене, хапане, опит за изнасилване - това е приживяла адвокат Валентина Каменарска, която е нападната от свой клиент преди пет години. 

Нападателят й е осъден и вече е излежал присъдата си от 3 години затвор, разказа тя по бТВ. Живея в страх, защото той няма да ме остави на мира, допълни Каменарска.

Адвокатката припомни, че е имала проблем с вещите лица, които са се опитали да изкарат нападателят ѝ невменяем. След по-обстойна експертиза обаче било установено, че той е осъзнавал какво върши и е понесъл своята съдебна отговорност. 

След като нападателят ѝ излиза от затвора, той идва в дома ѝ и започва да удря по вратата и да я заплашва с убийство. В този момент тя е била в дома си заедно със своя съпруг.

Семейство вика полиция, но нищо не се прави по случая – не се иззети записите от камерата на съседите, нито са разпитани свидетели. Нещата остават така, без никакви последици за нападателя. 

„Ние веднага се изнесохме на квартира, защото най-важното в онзи момент беше аз да остана жива. Не се чувствам защитена. Смятам, че този човек няма да ме остави на мира докато съм жива“, обясни още адвокатката. 

Според нея след близо една година издирване, нейният нападател е в психиатрична клиника, където отново му се прави съответната експертиза.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки