Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

Керемедчиев: Русия ще спре настъплението в Украйна

OFFNews 18 април 2023 в 11:27 8294 7

Керемедчиев
Милен Керемедчиев.

„Посещението на Путин в контролирани от Русия украински региони е знак, че Русия явно ще спре своето настъпление и ще се концентрира върху Донецка, Луганска, Херсонска област и Запорожието, които присъедини.

От тук нататък следва сценарият Крим – отбрана на всяка цена, с всички средства на територия, която тя смята за своя. Виждаме, че украинските сили трупат доста армия, техника. От друга страна Русия изгражда вече трета линия окопи и съоръжения на източния бряг на Днепър”. Това заяви в ефира на „Твоят ден” по NOVA NEWS бившият зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев.

Относно протестите на зърнопроизводителите с искането да спре вноса на украинско зърно, той каза, че сме в леко разкрачена ситуация.

„Този бранш е един от най-субсидираният в земеделието, не само с национални, но и с европейски субсидии. Много често тези средства се използват не за помощ на самите производители, а по-точно в сферата на луксозния живот”, каза Керемедчиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1010

7

Mounted Archer

18.04 2023 в 20:36

Mosque-ва не може да контролира нищо - настъплението отдавна е отрицателно и само на Меуен К. още не му е ясно, че времето на охранените плъхове сред блатата изтича и всеки дебне всеки - след като кораба 'иди на уй' потъне, по-силният ще ограби и унищожи по-слабия в опит на свой ред да оцелее...

10298

6

AntiZ

18.04 2023 в 19:58

Що бе, Шекерчо, аз бих се зарадвал да думнат и "най-големия кич в източното кълбо", онова православно грозилище, до което се намира мумията на сифилистика ленин.Така добре го оприличи Кънчо Кожухаров в прекрасната му книга "Империя на пошлостта". Аз я прочетох и я купих на няколко мои приятели за подарък.

https://youtu.be/bF7laIaFPuU

-529

5

6екеr4о

18.04 2023 в 15:01

Украинците не минаха ли поредната "червена" линия преди няколко месеца, като думнаха кримския мост!?

Аз, като застаряващ заклет фантазьор, с нетърпение чакам кога ще думнат и Красная площадь!?

Не е необходимо да има жертви или разрушения, само един по-големичък кратер, ако може...

Само среднощните видеообръщения на Президент Зеленски неутрализират тъпоглавата пропаганда на кремълските курешки, но интересно би било да се чуе воят на същите пропагандатори, когато се появи горецитираното кратерче, ех, мечти...

10298

4

AntiZ

18.04 2023 в 13:33

Истерично се окопават, дето викаш, после (който оцелее), ще се оттегли на добра воля и ще отиде там, където вовочката не иска да ни разведе и дума не обелва за канализации. В блатата. И там ще си изгние.

345

3

Джендо Джедев

18.04 2023 в 12:51

Че то настъплението на Рашка спря още преди 10-ина месеца. Сега наистина истерично се окопават, белким запазят поне нещо от заграбеното. А дано, ама надали... ;)

-7195

2

vovchik

18.04 2023 в 11:47

Защо на снимката е Румен Радев на младини?

2099

1

Mateevk

18.04 2023 в 11:42

Ами не знам какво настъпление ще спира Русия, ама тя анексира цели 4 области и нито една от тях все още не владее напълно, като в две областните центрове са си под украински контрол. така че там ще продължава да се мре яко за чест и слава на великия гробокопач на Русия Путин А за настъпление на други места е повече от очевидно, че Русия няма сили.
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews