Пиян полицай буйствал пред дискотека в Бургас

OFFNews 17 януари 2015 в 14:13 5678 4

Около 04.30 ч. тази нощ в Първо Районно управление „Полиция” – Бургас е получено съобщение за инцидент с участието на нелегитимиран полицай, възникнал на входа на заведение „Планета Пайнер” - предаде пресцентърът на МВР.

При инцидента клиентът в явно нетрезво състояние не е допуснат в заведението от охраната и това довело до агресивно поведение от негова страна.

Констатирано е, 41 годишния Д.Г. от Бургас заедно с 21 годишния си син Т.Г. след употреба на алкохол в заведение „Малибу”, разположено на бургаската улица „Георги Кирков”, се отправили към заведение „Планета Пайнер”.

Охраната на нощния клуб отказва да допуснат двамата бургазлии. Това агресирало 41 годишния мъж, който влязъл в словесно пререкание с охраната и скъсал ръкава на униформата на единия от служителите.

Своевременно на мястото на инцидента е извикан полицейски патрул от Първо Районно управление „Полиция” – Бургас, който задържал двамата клиенти и ги отвел в районното управление за изясняване на случая. Там агресията на 41 годишния мъж се пренесла върху служителите, които били обиждани и заплашвани.

Констатирано е, че бургазлията е полицейски служител от „Охранителна полиция” на Четвърто Районно управление „Полиция” – Бургас, като по време на инцидента не е бил на работа и не се легитимирал пред охраната на „Планета Пайнер”. Мъжът заедно със сина си са задържани за срок от 24 часа.

В момента се провеждат процесуално-следствени действия по образуваното досъдебно производство (изземване на записи от видеокамери, разпити на свидетели – очевидци на инцидента).По случая е образувано и дисциплинарно проверка срещу служителя, като за инцидента са уведомени представители на бургаските районна прокуратура и следствената служба.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews