''Ремонт на ремонта'' на жълтите павета, вадят металните лайсни

OFFNews 19 март 2024 в 06:56 3446 3

Жълти павета

Снимка Архив

Поредно пренареждане на жълтите павета в София стартира тази нощ. Работници вадят металните лайсни, които пукат гумите на колите.

Последното пренареждане на жълтите павета бе извършено през лятото и есента на миналата година. 

Ремонтът приключи на 1 октомври 2023 г. Обхванатият участък бе 2000 кв. метра, а дейностите бяха извършени за сметка на фирмата изпълнител.

Преди около седмица обаче екипи на Столичната община установиха огъване на профилите, частично пропадане и разместване на жълтите павета в района на площад "Народно събрание" и започна новият "ремонт на ремонта". 

Разпоредила съм ежедневен, непрекъснат контрол на ремонта на жълтите павета, заяви пред Нова телевизия кметът на София Йорданка Фандъкова.

В момента на жълтите павета пред Народното събрание тече пореден ремонт. Миналата година пак имаше два ремонта, по време на които имаше няколко документирани случая на работници, чупещи жълтите павета с чук, за да ги наместят в настилката.

Моята голяма болка са жълтите павета. Те са знакови за София и за всички софиянци. Настилката беше безобразно наредена. Поканих едни от най-добрите експерти, дадохме всичко от себе си. Сега остава строителите да си свършат работата, каза през лятото бившият кмет на столицата Йорданка Фандъкова.

Тя обясни, че е разпоредила представител на строителния надзор и на общината да са на мястото на ремонта по всяко време.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9018

3

Em Em

19.03 2024 в 09:28

Изглежда Сглобката са договорили Данчето да остане кмет по Ремонта. Ремонта, ремонтааа.....! Кой ще потдържа приятния за всинца ни корупционен ветрец?!
Това е истината, шепне на ушенце Данчето на неопитния новобранец...



1005

2

ОнаясМетлата

19.03 2024 в 08:37

Тая статия е объркваща... Да не би да сте забравили да я пуснете в края на мандата на Фандъкова?

22548

1

dolivo

19.03 2024 в 07:33

", заяви пред Нова телевизия кметът на София Йорданка Фандъкова"

жива да не бях, такава статия, ИИто ли я изхалюцинира?
 
X

Да помогнем на украинските деца!