Странните птици на олимпиадата (снимки)

Нели Чолашка 07 август 2012 в 17:34 4069 3

Елиса Казанова, капитан на италианския отбор по водна топка. Снимка: Reuters
Елиса Казанова, капитан на италианския отбор по водна топка. Снимка: Reuters

Класация на най-странните типажи на олимпиадата в Лондон е направил германският таблоид "Билд".

Според изданието класацията води 38- годишната италианка Елиса Казанова, капитан на отбора по водна топка. Казанова е висока 1.85 м и тежи 100 килограма. Друга интересна подробност е, че тя е открила влечението си към водната топка едва  преди 6 години, твърди "Билд".

Друг интересен персонаж от олимпиадата, според класацията на "Билд", е 22-годишната тайландска състезателка по вдигане на тежести  Пимисири Сирикаев. Тя е висока едва 1.49 м, но е доста силна и не особено женствена, коментира изданието.

Германският таблоид е подредил на трето място 21-годишната китайка Фей Чен, състезател по джудо. Въпреки своите 70 килограма тя беше победена от 25-годишната германка Керстен Тийле, която спечели среброто на състезанията по джудо.

Най-впечатляващите бедра пък безспорно принадлежат на германския колоездач Роберт Фьорстерман. Обиколката само на едно от бедрата му е 73 см. „Имам повече сила и съм способен да развивам по-големи скорости от останалите. Краката ми са екстремни, аз съм екстремен. Пасваме си. Повечето хора се кефят, други остават шокирани", споделя Фьорстерман.

 

Целият свят вече познава бразилския джудист Фелипе Китадай, който си счупи медала под душа. Китадай не искал да се разделя с бронзовия си медал и влязъл с него да си вземе душ. В банята обаче го изпуснал и той се счупил. Сега очаква да му го заменят с нов и по-здрав.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки