Кметът на Стамболийски без обвинение, депутат от Възраждане подал сигнал срещу него

OFFNews 25 ноември 2022 в 08:05 2429 3

Георги Мараджиев

Снимка Facebook/Георги Мараджиев

Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев

Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев няма повдигнато обвинение, след като вчера се проведе акция на полицията в общината. 

В момента се извършват процесуални следствени действия. Служителите в общината, както и аз, бяхме разпитани като свидетели, обясни Мараджиев, който е и областен координатор на ГЕРБ. 

Той подчерта, че от 2015 г. и 2016 г. общината не е използвала никакви европейски средства по нито един проект. “Всичките проекти, които са се извършвали на територията на Стамболийски са или от бюджета на България, или се извършват със собствени средства на общината”, добави Мараджиев, цитиран от бТВ. 

Няма задържани в общината, имаше пиар акция на полицията. Това се случва вече трети път. Целта е да се отвлече вниманието от това, което се случва в момента – убийства на полицаи всяка вечер, пробитата мрежа на границата и наплива на мигранти. Това са неща, които касаят държавата. Какво да направим, за да отвлечем вниманието на хората? Започваме акция срещу кметове на ГЕРБ, които са работещи. По този начин отвличаме вниманието на обществото от големите въпроси, каза Мараджиев, цитиран от Нова тв. 

Сигналът срещу кмета е подаден от депутата от „Възраждане” Стоян Таслаков, който е и жител на Стамболийски. Срещу този депутат община Стамболийски е издала заповед за събаряне на част от неговата незаконно построена къща. Неговата майка и сестра живеят в общинско жилище, каза още Мараджиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2070

2

НЕМА ТАКЪФ

25.11 2022 в 09:03

изРАЖДАНЕ , НА ГИЛОТИНАТА !

15914

1

поп Дръвчо

25.11 2022 в 08:29

Казах ви аз - няма интрига, има МВР пикчърс.
 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков