Местан: Срещите на Пеевски с Цветанов не са били политически

OFFNews 13 февруари 2014 в 08:56 7078 16

Лютви Местан

Проведените 40 срещи между Делян Пеевски и бившия вътрешен министър Цветан Цветанов не са били политически. Това заяви пред bTV лидерът на ДПС Лютви Местан.

Трябва да се прави разлика между личните дела на един депутат и неговите политически дела, коментира Местан.

Аз не знам дали тези срещи са били лични срещи или бизнес срещи, но като част на ръководството на партията съм категоричен, че те не са били политически, каза той.

Делян Пеевски е твърд в дискретността си около тези срещи, които най-вероятно са били много повече, допълни Лютви Местан, като призова Пеевски да говори открито за тях.

Като е започнал с А, да продължи с Б, В и да стигне до Ю и Я. Това е полезно, оздравително е, коментира Местан.

Тези срещи дискредитират много повече Цветанов и Бойко Борисов, отколкото Пеевски. Пеевски е редови депутат от ДПС. Той не е лидерът на опозицията, посочи Местан.

Срещите между Пеевски и Цветанов са показателни за задкулисието на ГЕРБ. Не може Борисов и Цветанов да бунят протести срещу Пеевски и в същото време да се срещат с него, да се чувстват сигурни зад широкия му гръб, категоричен е лидерът на ДПС.

По повод твърденията на Цветан Цветанов за проведени срещи на Пеевски с главния прокурор Сотир Цацаров и зам.-главния прокурор Борислав Сарафов в хотел „Берлин“ Местан каза, че не може да вярва на Цветанов, тъй като той е патологичен лъжец.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки