Радостин Василев дава Бориславова на Сарафов, тя и Петков искали да ''изчезне физически''

В понеделник той ще подаде сигнал в прокуратурата заради получен вчера есемес от Лена Бориславова

Ружа Райчева 24 ноември 2023 в 11:15 4437 3

Радостин Василев показа есемеса, който му е пратила вчера Бориславова, в кулоарите на НС

Снимка Ружа Райчева/OFFNews

Радостин Василев показа есемеса, който му е пратила вчера Бориславова, в кулоарите на НС

Независимият депутат Радостин Василев заяви, че Кирил Петков и Лена Бориславова са "склонни да се опитат да го накарат по някакъв начин да изчезне". В понеделник Василев ще подаде сигнал до прокуратурата заради заплахи от страна на Лена Бориславова.

В кулоарите на парламента Радостин Василев даде брифинг по повод есемес съобщение, което вчера получил от бившата говорителка на кабинета "Петков" Лена Бориславова. То гласи: "Тъкмо да си помисля, че не можеш да паднеш по-ниско и хоп, намираш нови дъна. Нищо, ще почакам, ще си изчезнал".

Василев заяви, че по повод "отправените заплахи" ще подаде сигнал в прокуратурата. Пред журналистите той показа снимка със съобщението, изпратено от Бориславова. 

"Чувал съм, че са близки с Алексей Петров. Знаете какво се случи с него. Беше убит и Къро, който по специалните разузнавателни средства чухте, че е близък с "Продължаваме промяната". Следват заплахи към Йоловски (б.а. министърът на електронното управление) и е назначена охрана на децата му", каза Радостин Василев. 

Той твърди, че заради "разкритията му за безобразията на ПП в ПВУ в сектор енергетика и отбрана" съпредседателят на ПП Кирил Петков и Лена Бориславова "са склонни да се опитат по някакъв начин да го накарат да изчезне".

"Политически нямат влияние над мен, но физически могат да опитат. В понеделник ще подам сигнал до прокуратурата", каза Радостин Василев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

723

3

user4eto

24.11 2023 в 12:02

Голяма заплаха няма що.
Добре, че е гела, инак косата му да беше настръхнала...

14469

2

случайно прочетох

24.11 2023 в 11:39

Клоун!

1419

1

Dido

24.11 2023 в 11:36

Тая ряпа се взима много насериозно...Най-лесното тълкуване е, че ще е "изчезнал" от полит. сцената, щото на другите избори тоя е аут!
 
X

Какво трябва да знаем за коклюша