РЗС: Станишев лъже като циганин на сватба

OFFNews 30 май 2014 в 17:01 4964 8

Яне Янев

Снимка БГНЕС, архи

"Станишев непрекъснато лъжеше като обещаваше, че няма да бъде евродепутат, и за съжаление много хора му повярваха. Сега пък лъже, че ще е евродепутат до 1 юли и щял да се върне в българския парламент. Това е поредната опашата лъжа на социалистическия лидер."

Това пишат до медиите от РЗС в позиция по новината, че Сергей Станишев ще замине за Брюксел и ще преговаря в качеството си на евродепутат, но ще се откаже от мястото преди първото заседание на новия Европарламент.

Според РЗС това са "цигански номера" от страна на червения лидер. Според Яне Янев председателят на левицата се готви да заеме ключова позиция в ЕК.

"РЗС както преди, така и сега твърди, че Станишев иска да дезертира от българската политика и да заеме пост, от който зависи разпределението на предприсъединителните европейски фондове. Нашата прогноза, която се позовава на източници от Европейския парламент е, че Станишев, ако не успее да заеме пост в ЕК, няма да се откаже от евродепутатското място и няма да се върне в Народното събрание", смятат от РЗС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки