Столичният кмет кани на срещи всички лидери на партии в СОС

OFFNews 17 ноември 2023 в 09:55 724 0

Столична община

Снимка БГНЕС/архив

Кметът на София Васил Терзиев кани на срещи лидерите на политическите сили за намирането на общи приоритети за съвместна работа в полза на гражданите на столицата и за стартиране на работата на Столичния общински съвет (СОС). 

Поканата е изпратена до лидерите на всички партии и коалиции, представени в СОС, като срещите ще се проведат преди заседанието на Съвета на 20 ноември, съобщиха от "Московска" 33. 

Целта на срещите е да бъдат обсъдени общите политики и приоритети за развитието на София, както и начините те да бъдат подкрепени в бюджета на Столичната община през 2024 г. 

Поканата е израз на готовността на Васил Терзиев да бъде кмет на всички софиянци и да работи с всички политически сили, за да бъдат постигнати устойчиви резултати и да бъде подобрен животът на хората на София, уточняват от СО. 

Късно снощи PR-ът на ГЕРБ Никола Николов публикува във Фейсбук писмо на столичния кмет Васил Терзиев до Бойко Борисов, в което го кани Борисов и номинирани от председателя на ГЕРБ представители на "среща за обсъждане на приоритетните политики и проекти за развитие на София". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Българският национализъм не може да бъде приятел на Кремъл