Таков отговори на Нинова: Партиите нямат глас, хората имат

OFFNews 31 октомври 2023 в 17:21 2125 1

Иван Таков

Снимка БСП-София

Иван Таков

Партиите нямат глас! Глас има всеки един гражданин на София! Битките между партии и за партийна подкрепа бяха миналата неделя. Това заяви Иван Таков, председател на БСП - София и представляващ Местна коалиция "БСП за България".

Думите му са в отговор на лидера на БСП Корнелия Нинова, която обяви, че търси подкрепа от всички партии с подобни разбирания. 

"Сега битката е за доверието на всеки гражданин. В тази връзка са нелепи опитите да бъдат задавани въпроси от рода на: "Вие ще приемете ли подкрепа от еди-коя си партия?". Партиите нямат глас! Глас има всеки един гражданин на София! Битката не е за позицията кмет на София. Битката е за доверието на гражданите на София. Точно това ни различава от нашия опонент".

Иван Таков подчерта, че миналата неделя изборът беше политически и мажоритарен.

"На 5-ти ноември софиянци ще бъдат изправени пред морален избор. Всеки гражданин на София ще трябва да реши на кого да повярва - на този, който стои зад думата си, не предава приятели, не се отказва от близките си или на другия. Ако днес ни липсва нещо - това е разговорът между нас хората. Липсва ни доверието! Защото загубихме морала си...", каза той. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2099

1

Mateevk

31.10 2023 в 17:27

Тъкмо обратното! Сега изборът вече е политически и мажоритарен! И може да се окаже фатален за бъдещето на страната ни, не само на София.
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews