Цветан Цветанов отива в Хасково да успокоява страстите

OFFNews 01 октомври 2017 в 19:22 4976 1

Снимка Сергей Антонов

Цветан Цветанов

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще проведе работна среща със структурите на партията от Хасковска област, съобщи пресцентърът на партия ГЕРБ.

Срещата ще се проведе утре, понеделник, в 18 часа, в сградата на НТС в гр. Хасково.

В нея ще участват общинските ръководства на ГЕРБ от Хасковска област, общинските съветници, общинските кметове и кметовете на кметства от ГЕРБ.

Ще присъства и областният координатор на ГЕРБ-Хасково Делян Добрев, който днес обяви, че подава оставка след разразилия се скандал с назначения на негови роднини в общината.

Целта на срещата е на място Цветанов да чуе мнението и позициите на структурите на ГЕРБ от цялата област, информира пресцентъра на партията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17156

1

aviatora

02.10 2017 в 10:50

Стотици декларации от низови организации на ПП ГЕРБ вчера изразиха подкрепа за Делян Д. Казвам го с ирония. Виждала съм документи от Соц-а и знам, че това е апаратният модел за създаване на обществено мнение и натиск. Едно време кампании са правени с телеграми с еднотипни текстове - или за охулване на врага, или за хвалба на "правилния". Важното е телеграмите да са много и да са от различни слоеве на обществото. Днес кото цяло тази работа я вършат троловете, активирани по различни случаи. А в партиен сюжет - организациите по места, пишат спонтанни декрарации в неделя. Твърди се, че стратегът Цветанов владее този апаратен подход и държи хората в партията. Може и да ги задвижва. Цветанов (вторият в партията) подкрепя избора и подбора си в Хасково - така беше и навремето, като одобри Ценко Чоков за кандидат от ГЕРБ, защото само той може да спечели в Галиче. И за побойника от Виноградец. И други, знайни и не, главният кадровик на ГЕРБ е преценил, че ще са полезни за завземане на територият
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки