Тома Биков: Нинова свали доверието си от Румен Радев 5 дни преди балотажа

OFFNews 16 ноември 2021 в 15:20 3555 1

Голямата новина не е, че Корнелия Нинова подаде оставка. Голямата новина е, че 5 дни преди втория тур на президентските избори тя свали доверието си от Румен Радев. И го каза в пряк текст. 

Това написа Тома Биков от ГЕРБ във фейсбук, след като по-рано днес Нинова обяви оставката си

"Абсолютна изненада е, че оставката ми иска служебният кабинет чрез говорителя си Антон Кутев, който не прави на пленум това искане, а го прави публично в качеството си на говорител на служебния кабинет. Абсолютна изненада е, че Инициативният комитет на президента Радев и вицепрезидента Илияна Йотова ми искат оставката. Имаме писмо от социалистите, членове на Инициативния комитет, които ми искат оставката", разкри Нинова. 

На тези две структури предлагам: да не се занимават с партийно строителство. Служебният кабинет да си гледа кризите, имат достатъчно проблеми за решаване – цените, здравето, да си гледат тази работа. Да не инженерстват в БСП. На Инициативния комитет - да си гледат балотажа, това им е работата, а не да се занимават с ръководството и оставките в БСП, заяви още Нинова. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5827

1

pisnamiotmutri

16.11 2021 в 15:38

¬Чичко Тома да не ни занимава с лилки а да каже защо сме на дъното по ИК растеж в ЕС. Нали много се хвалеха през годините с някакви проценти, а какво излезе???

https://www.mediapool.bg/bulgaria-izpadna-do-danoto-po-ikonomicheski-rastezh-v-es-news328945.html