Всички разбираме от футбол и сега е времето да го покажем

OFFNews 15 юни 2014 в 08:32 3821 0

Ако смяташ, че ти би се справил по-добре от съдията Нишимура или че Фред заслужава приз за пируетите и актьорската си игра в наказателното поле на Хърватия, време е да го заявиш на всички.   

Симулацията на централния нападател на Бразилия от първия и откриващ мач на Световното първенство, заради която бразилците получиха спорна дузпа и поведоха в резултата, предизвика доста коментари от най-различни специалисти и футболни фенове. 


 

Новата игра на OFFNews "Нация от експерти" е мястото, където можеш да споделиш и ти мненето си за първия двубой от Мондиала, както и за всички останали мачове до края на надпреварата. 

За най-изявлените експерти сме подготвили и страхотни награди, осигурени от Мтел:

4 броя смартфон Sony Xperia M

1 брой таблет Sony Xperia Tablet Z


Регламентът е прост:

Записвате видео на себе си (а може и с приятел) на което правите коментар или анализ на футболен двубой от Световното първенство. За съдията, роднините му, треньора и вратаря. Всичко, което ви интересува и трябва да бъде казано. Клипчето качвате в OFFTube.bg в категория "Нация от експерти". Ограничение на качените клипове няма!

Победителите ще бъдат определяни по това, кой клип е най-гледан за това е важно да споделите вашето експертно мнение с приятели.

Смартфоните ще бъдат раздадени по следния ред: 1 брой след края на груповата фаза, 1 брой след 1/8 финала, 1 брой след 1/4 финала и 1 брой след 1/2 финала.

Победителят с голямата награда Sony Xperia Tablet Z ще бъде обявен след финала на Мондиал 2014.

Всеки от победителите ще получи съобщение на пощата си, с която се е регистрирал в OFFTube как да получи наградата си, а потребителското му име ще бъде публикувано тук и във Фейсбук страницата на OFFNews.

Ако имате какво да кажете на тема "Мондиал 2014", може да го направите в новата игра на OFFNews! Направете видео коментар и го качете в OFFTube и може да спечелите Sony Xperia M и Sony Xperia Tablet Z.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews