Плажна мода за лято 2023

OFFNews 29 юли 2023 в 10:00 3857 0

Снимка pixabay

Обичаме топлия сезон, защото той е изпълнен с цвят, чувственост и кройки, които подчертават тялото. Всяка година тенденциите ни предлагат нови модели бански, от които можем да изберем перфектния тип спрямо цвета, който ни подхожда, формата на тялото или самия дизайн.

Бански с висока талия

Като намигване към модата от 70-те години, днес банските костюми с висока талия отново печелят битката за популярност сред жените.

Сега дамите могат отново да скрият несъвършенствата на тялото си, а тези с нишковидни силуети да подчертаят гъвкавостта си. Отново, те могат да бъдат с широки колани на талията, връзки отстрани или обикновени. Ако не искате непременно съвпадащия сутиен, можете да ги комбинирате с други модели или бюстиета, или в плътни контрасти, или с щампи, които вървят заедно.

За допълнителна мистериозност, носете ги със слънчеви очила в модел, вдъхновен от същия моден период, като например котешко око с градиент или пеперуда. Добавете парео и чифт сандали за ретро вдъхновена визия на плажа.

Цели бански костюми

Тези бански често са предпочитани, защото прикриват несъвършенствата, но и най-вече защото подчертават тялото. Можете да избирате между спортни, семпли бански костюми в ярки цветове или да заложите на такива с изрезки отстрани, в областта на корема, в областта на деколтето или гърба. Има и цели бански, които идват с колан за подчертаване на талията, разполагащи с драпирана зона на бюста за допълнителна елегантност. Има и модели с детайли като метални верижки за презрамки или минималистични щампи. Можете да изберете тези в неутрални нюанси, заедно с кафтан и широкопола шапка.

Романтични бански костюми

Банските вече не са само чифт бикини и сутиен. За жените, които обичат романтичните детайли, на пазара вече има модели с детайли, които никога иначе не биха намерили върху бански костюм. Те подчертават женствеността и позволяват на дамите да изпъкнат на плажа. Можете да избирате между бански костюми с едно рамо, покрити с щедри волани, цели модели с волани в областта на бюста, сутиени с банели или широки презрамки, както и бикини с волани на ханша или гърба.

Освен това, пастелни цветове като синьо и прахообразно розово, ментово, сламеножълто и флорални щампи подчертават романтичната нотка на съответния бански костюм. Тъй като те вече имат достатъчно детайли, заимствани от дрехи като блузи и рокли, можете да го носите самостоятелно, заедно с цветни джапанки, например. Или просто можете да комбинирате сутиена с дълга копринена пола с щампи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!