Алла Пугачова напусна Русия с децата си

OFFNews 30 септември 2022 в 13:53 9900 4

Пугачова и Галкин

Снимка Лариса Кудрявцева / КП

Алла Пугачова отлетя от Русия с еднопосочен билет

Звездата на руската естрада Алла Пугачова е напуснала Русия с еднопосочен билет снощи заедно с децата си. 

Според в. „Известия“ певицата е отлетяла от летище Внуково за Тел Авив. В началото на войната в Украйна Пугачова и Галкин отлетяха за Израел, а в края на август певицата се върна. 

На 18 септември Пугачова поиска да бъде обявена за „чуждестранен агент“, след като дни по-рано това се случи на съпруга й тв водещият Галкин. 

Той осъди нахлуването на Русия в Украйна, а в социалните мрежи Пугачова нарече съпруга си "истински неподкупен руски патриот, който иска... да се сложи край на смъртта на нашите момчета за илюзорни цели". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

905

4

Някой си от далеч

01.10 2022 в 11:21

Пешко, винкеле, братко кух си та дрънка бро... Да кажеш за личност нато Алла Пугачова, че е плъх, не ти крябва много акъл, а напротив... Трябва да си безпределно про3т та направо плосък, зъл и отчаян за да наричаш малкото останали велики личности в Рашистан така. Ти нали не си плъх, а ? Що търсиш тогаз в България. Пали Москвича, грабвай вилата и на бойната линия-само там ще те призная за истинска верна на режима рашка. А ти за проклетите копейки драскаш идиотизми и дори не си ги четеш. Дори рашките не пишат толкова за себе си и Рашистан както и колкото ти... Жалък си, чудя се да те съжалявам ли или да се радвам, че поне показвате колко низко сте паднали всиките русороби на Кремълското Джудже !!!

-5489

3

Плъховете напускат кораба. Никой няма да плаче за тая.

-480

2

Октим

30.09 2022 в 16:08

Полека-лека това ще направят всички, които са видяли поне малко от истинския и свободен свят, а не са чели само за него в “Комсомольская правда“, че е “много лош“ ...

245

1

Джендо Джедев

30.09 2022 в 14:21

Че какво да прави в тая кочина? Ако всички, които искат, я напуснат, в Рашка ще останат само Пу и хунтата около него.