Бой и кръв преди мача Русия - Англия

OFFNews 11 юни 2016 в 21:17 8275 5

Полицията в Марсилия използва водни струи и сълзотворен газ, за да разпръсне участниците в масовите безредици при старото пристанище преди двубоя между Англия и Русия.

Сблъсъците между феновете на двата отбора, както и между британските запалянковци и полицията започнаха преди два дни и продължиха днес.

Кореспондентът на руската редакция на Би Би Си съобщава, че в събота по обед двайсетина руски ултраси са обикаляли старото пристанище в Марсилия и са провокирали британците.

Същевременно журналистът уточнява, че на множество в места в града британски ултраси са се напили с бира до безпаметност, ругаят и замерят с бутилки служителите на реда.

В социалните мрежи се появиха снимки на множество окървавени тела и лица - както на полицаи, така и на хулигани - руски и британски.

Много барове в града ще затворят по време на мача, който започва в 22.00 часа днес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

3

El Commandante

11.06 2016 в 22:16

Най-изненадани били англичаните от факта че руснаците били трезви и добре организирани,докато самите англичани били на по десетина бири, леле, тея ако знаят кво го чака у войната с тея стереотипи дето си ги измислят и им верват....

77927

1

El Commandante

11.06 2016 в 22:05

Некой мъти водата на Путин.
Той тъкмо беше наглАсил Брекзита и некой прати църковни хористи да бият англичаните да им показва кво ги чака ако напуснат уюта на ЕС.
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews