Медведев вещае Апокалипсис сега, ако НАТО нападне Русия

Западът отвличал вниманието на избирателите, "за да оправдае многомилиардните разходи за досадната бандеровска Украйна"

OFFNews 08 февруари 2024 в 14:04 2388 11

Медведев

Снимка БТА/АП

Дмитрий Медведев

Бившият руски президент и сегашен зам.-председател на Съвета по сигурността Дмитрий Медведев не изневери на грубия си тон към Запада и заплахите и обяви, че ако има война, тя "няма да се води в окопи с помощта на артилерия, бронирани машини, безпилотни летателни апарати и EW", а с "балистични и крилати ракети, носещи специални бойни глави".

Така той отговаря на твърденията, че светът трябва да се готви за война срещу Русия. Коментарът му в социалната мрежа Х е на английски, вероятно за да не бъде разбран превратно. 

Според Медведев всичко това е маньовър, за да се "отвлече вниманието на избирателите за многомилиардните разходи за досадната бандеровска Украйна".

Ето какво написа Дмитрий Медведев в Х:

"Сунак, Шолц, Макрон, норвежците, финландците, поляците и други шефове на НАТО повтарят: "Трябва да сме готови за война срещу Русия".

Въпреки че Русия многократно е подчертавала, че конфликтът с НАТО и държавите членки на ЕС, не е в плановете ѝ, опасното бълнуване продължава. Причините са очевидни.

Необходимо е да се отвлече вниманието на избирателите, за да се оправдаят многомилиардните разходи за досадната бандеровска Украйна. Всъщност гигантски суми се харчат не за решаване на социални задачи, а за война в една умираща страна, чужда на данъкоплатците, с население, което е разпръснато из Европа и сега тероризира народа си.

Ето защо ръководителите на тези държави ежедневно го подчертават: наложително е да се подготвим за война срещу Русия и да продължим да оказваме помощ на Украйна, поради което е необходимо да се произвеждат повече танкове, ракети, безпилотни самолети и други оръжия.

Но не всички европейски шефове цинично лъжат своите граждани. Ако - не дай си Боже! - такава война избухне, тя няма да протече по сценария на специалната военна операция. Тя няма да се води в окопи с помощта на артилерия, бронирани машини, безпилотни летателни апарати и EW.

НАТО е огромен военен блок, общото население на държавите членки на Алианса, е около 1 милиард души, а общият им военен бюджет може да достигне 1,5 трилиона долара.

И тъй като военните ни възможности са несъпоставими, ние просто няма да имаме избор. Отговорът ще бъде асиметричен. За защита на териториалната цялост на страната ни ще бъдат използвани балистични и крилати ракети, носещи специални бойни глави. Това се основава на документите на нашата военна доктрина и е добре известно на всички. И това е точно този същински Апокалипсис. Краят на всичко.

Ето защо западните политици трябва да кажат горчивата истина на своите избиратели и да престанат да ги смятат за безмозъчни идиоти; да им обяснят какво ще се случи в действителност, а не да пускат отново и отново фалшивата мантра за подготовка за война срещу Русия."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

345

11

Джендо Джедев

08.02 2024 в 19:01

Обаче Медята яко друса с китайска синтетика, такива бълнувания няма как да са от нещо естествено. :D

345

10

Джендо Джедев

08.02 2024 в 19:00

Комсомолец,

Хахахаха, крепостниците сте били свободни хора... Хахахахахахаха! :D

А иначе за едно си прав - в нормалните страни е нормално управляващите да се сменят. Само в кочини като любимата ти Рашка Батюшката управлява докато пукне. :D А то и по времето на Брежнев се смениха няколко американски президенти, ама кочината му се срути. Само казвам! ;)

-1650

9

ob1

08.02 2024 в 16:15

Точно, че не сте свободни хора, та затва ти се кара тлъстата леля от пасолството.
Не сте свободни хора двойно при това, кАмсалолец. Първо не сте свободни и второ - не сте хора.

14048

8

voododoll

08.02 2024 в 16:10

Чакай бе!? Не беше ли Мечкарски дето плашеше запад с мигновен край, ядрени ракети, и до Берлин за под 3 минути?!

-1650

6

ob1

08.02 2024 в 15:39

Абе, комсомолец, как тъй две години? По матушкиното ти летоброене не са ли три дни СВО? Не ти ли се кара за такива елементарни грешки тьотя мутрафонова?

1040

4

Wild Turkey

08.02 2024 в 15:10

Айфончик пак е се е захвзнал да унищожава 3та "Финландия" .

400

3

демотиватор

08.02 2024 в 14:58

Беснее, щот вижда, че още малко му остава.
Къде ще се скриеш после, Мечкаров ?! (ジ)

1005

2

eagle60

08.02 2024 в 14:51

Шутът на Путин отново излая
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика