Мелания Тръмп нарече "момчешки приказки" неприличните изказвания на съпруга й

OFFNews 18 октомври 2016 в 09:33 8545 6

Мелания Тръмп нарече

Снимка БГНЕС, архив

Съпругата на кандидата за президент на републиканската партия Доналд Тръмп Мелания наруши мълчанието си в предизборната кампания и коментира, че неприличните му изказвания за жените са "момчешки приказки", предаде Ройтерс.

В телевизионно интервю жената на милиардера каза, че се изненадала, когато чула записа от 2005 г., защото съпругът ѝ не използвал подобен език. Според нея думите му са обидни и много неуместни, но се извинил и тя му простила. Мелания Тръмп застана пред телевизионни камери за първи път след излъчването на 7 октомври на записа с неприличните забележки на Тръмп за жените.

"Тези думи бяха обидни за мен и изключително неподходящи. Той ми се извини, аз приех неговото извинение и ние продължаваме напред", каза тя.

Междувременно Доналд Тръмп заяви вчера, че ако спечели изборите на 8 ноември, може да се срещне с руския президент Владимир Путин преди да встъпи в длъжност.

Когато бе запитана за мнението ѝ относно атаките на нейния съпруг срещу семейството на Хилари Клинтън и коментарите му относно изневерите на нейния съпруг Бил, тя го оправда напълно.

Междувременно твърденията на Доналд Тръмп, че Хилари Клинтън може да е използвала наркотични вещества, за да поддържа висок тонуса си на предизборните дебати между двамата, бяха коментирани с насмешка от Белия дом.

"В събота Доналд Тръмп изказа предположение, че кандидатите за президент трябва да бъдат тествани за наркотици. Какъв е отговорът на Белия дом?, коментира говорителят на Белия дом Джош Ърнест.

Третият пряк дебат между Хилари Клинтън и Доналд Тръмп ще се проведе на 19-ти октомври от Университета на щата Невада в Лас Вегас. Последните социологически проучвания дават преднина от шест процента на Клинтън пред нейния противник.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26179

4

ELPIDA

18.10 2016 в 12:35

Когато една жена съжителства дълго време с мъж и го нарече пред
обществото мухльо,значи квалифицира и себе си като такава.

Само истинска жена с култура и добро възпитание би постъпила по начина на Мелания.

Браво,чаровнице !

15614

3

OTBPAT

18.10 2016 в 10:02

Аз съм изненадан, че някой е очаквал тръмп да е различен :))

 
X

Да помогнем на украинските деца!