Русия обяви, че е свалила украинска ракета над Крим, Путин на среща с военното командване

OFFNews 19 август 2023 в 08:15 3307 3

Владимир Путин

Снимка БТА/АП архив

Украинска ракета е свалена над Кримския полуостров, предаде Ройтерс, като се позова на съобщение на руското министерство на отбраната.

Няма жертви и щети, допълва ведомството в съобщение, публикувано в "Телеграм".

От изявлението става ясно, че Украйна е изстреляла ракета от ПВО система С-300, която е била преоборудвана така, че да може да поразява наземни цели, уточнява БТА. 

Руският президент Владимир Путин се срещна с представители на висшето военно командване в щаба в Ростов на Дон на войските, участващи във войната в Украйна. 

Руските агенции цитират изявление на Кремъл, но причината за посещението не се уточнява.

„Президентът изслуша докладите на началника на генералния щаб Валерий Герасимов, на командващите направления и други висши офицери от войсковата групировка“, участваща в бойните действия в Украйна, отбеляза Кремъл.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14048

3

voododoll

19.08 2023 в 11:39

Както в Германия не честват Хитлер и делата му, така и в Русия няма да честват Путлер и делата му. Режима му ще остане престъпен и терористичен и ще се помни само с хилядите невинни жертви и нищо хубаво.

9347

2

Анализи

19.08 2023 в 10:53

Историята е спирала. От време на вреве се появяват психопати като тоя. Предишният беше Хитлер. Въобразяват си, че са велики, богоизбрани, нямат връзка с действителността. Обикновено завършват трагично, но преди това измират милиони невинни хора . Затова трябва да бъде спрян сега и веднага без да се жалят спедства за да се спасят милиони животи .

2099

1

Mateevk

19.08 2023 в 08:49

Може би срещата е била по повод на половин милион загинали и от двете страни досега. Руснаците обичат впечатляващите кръгли числа на смъртта. С тях мерят величието. Вечен огън да го гори в ада този психопат и режима му!
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews