ТОП селекция iPhone модели на ТОП цени от Vivacom

OFFNews 16 април 2024 в 14:47 636 0

топ
Vivacom предлага ТОП селекция iPhone модели на ТОП цени.

Vivacom предлага ТОП селекция iPhone модели на ТОП цени.

До края на месеца потребителите могат да се възползват от атрактивни оферти на едни от най-актуалните смартфони на Apple – цялата серия на iPhone 15, iPhone 14 и iPhone 14 Plus, които са в комплект с адаптер. В селекцията са включени и моделите iPhone 13 и iPhone 12. Смартфоните се предлагат в различни стилни цветове на преференциални цени, започващи от 18,98 лева на месец на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор с план Unlimited MAX в цялата търговска мрежа на Vivacom.

iPhone 15 PRO е най-новото попълнение в семейството на Apple, което притежава семпъл и изискан дизайн с извити ъгли и се предлага в комплект с адаптер. iPhone 15 PRO разполага с 6,1-инчов OLED Super Retina XDR дисплей, 2556х1179 пиксела резолюция и USB Type – C. Устройството е снабдено и с 6-ядрен А17 Pro BIONIC процесор, благодарение на който любителите на мобилните игри ще имат възможност да се насладят на невероятно детайлни сцени и реалистични герои.

iPhone 13 е оборудван с 6,1-инчов OLED Super Retina XDR дисплей с висока защита от прах и вода и 2532x1170 пиксела резолюция. Устройството се предлага с капацитет от 128 GB, а потребителите имат възможността да изберат от богата палитра от стилни цветове. iPhone 13 притежава олеофобно покритие срещу отпечатъци и поддържа множество езици и символи. Той се отличава с перспективната си Ultra-Wide корекция, подобреното премахване на червени очи и записването на 4К и Quick Take видео – характеристики, които го превръщат в идеалното устройство за любителите на фотографията.

iPhone 12 и до днес впечатлява с изключително бързия си A14 BIONIC процесор, както и Тrue Tone технология на дисплея и широката цветова гама. Устройството идва с 6,1-инчов OLED Super Retina XDR дисплей, 2532х1170 пиксела резолюция и 64GB памет. Моделът притежава предпазно стъкло с керамика за повишена издръжливост, а също и сертификат за устойчивост на прах и вода IP68.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки