Yettel предлага революционните слушалки HUAWEI FreeClip в комплект с фитнес гривната HUAWEI Band 8

Иновативният Оpen-ear дизайн със C-bridge осигурява удобство и сигурност в комбинация с отлично качество на звука

Рени Петрова 08 април 2024 в 10:36 1055 0

Новите революционни безжични слушалки HUAWEI FreeClip вече се предлагат в магазините на Yettel и в сайта на оператора. Всички, които закупят слушалките до 21 април ще ги получат в комплект с фитнес гривната HUAWEI Band 8. FreeClip е първият модел на HUAWEI, който съчетава C-bridge дизайн с Open-ear технология и дълъг живот на батерията.

HUAWEI FreeClip имат изцяло нов дизайн и са част от инициативата на компанията Fashion Forward, която залага на отличителния външен вид на продуктите. Слушалките са с отворен дизайн (Open-ear) и са напълно симетрични. Те не се делят на лява и дясна, като няма значение как се поставят в кутията и как се носят, тъй като автоматично определят коя е лява и коя дясна.

Иновативните безжични слушалки имат три части. Първата е акустичното топче, което използва 10,8 мм високочувствителен драйвър с двоен магнит за отлично качество на звука. Топчето не влиза напълно в ушния канал, което осигурява по-голям комфорт. Звуците се предават изключително прецизно, но без да изтичат, благодарение на подобрената система за обратни звукови вълни. В същото време потребителят може да чува звуците от околната среда максимално ясно.

Вторият елемент от революционните слушалки е Comfort Bean, който наподобява бобено зърно, което приляга удобно на хрущяла на ушната мида, без да причинява каквото и да е неудобство дори и при по-продължителна употреба.

Двата елемента са свързани посредством основния корпус или C-bridge, който представлява „мост“, свързващ говорителя със задната част на слушалките. Той има специален сензор, който регулира затягането на механизма за прикрепяне и може да се адаптира автоматично за по-голям комфорт. Стабилното закопчаване позволява използването на слушалките по време на упражнения, тичане и всякакъв вид друг спорт.

Самите слушалки имат батерия, която издържа до 8 часа с едно зареждане, но животът им може да се удължи до 32 часа, ако към това се добави батерията на кутията за съхранение. HUAWEI FreeClip позволяват връзка с две устройства едновременно като телефони, таблети, компютри или часовници и безпроблемно превключване между тях, независимо дали устройството работи с iOS, Android или Windows.

HUAWEI FreeClip се предлагат за 399,99 лева в брой или 19,49 лева на месец за 2 години, а закупилите ги до 21 април ще ги получат в комплект с функционалната фитнес гривна HUAWEI Band 8.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки