Обиск в дома на прокурорския син от Перник, пак заплашвал с убийство

OFFNews 13 септември 2023 в 10:50 4430 3

Васил Михайлов

Снимка Нова тв

Обиск се извършва в дома на прокурорския син от Перник Васил Михайлов, който е под домашен арест. Софийска районна прокуратура ръководи досъдебно производство за закана с убийство спрямо жена от града, информираха от СРП. 

Досъдебното производство е образувано, след като в Районна прокуратура-Перник е постъпил сигнал от Б.Р., в който се казва, че е заплашвана чрез телефонно обаждане с убийство. По случая е образувана преписка, която след отвод на прокурорите от Районна прокуратура-Перник е изпратена в Софийска районна прокуратура с постановление на и.ф. главния прокурор Борислав Сарафов. С него е указано ръководството и надзорът по преписката да се извърши от прокурор при СРП.

Веднага след доклад на преписката в СРП чрез системата за случайно разпределение на дела е определен наблюдаващ прокурор, който е преценил, че има достатъчно данни за извършено престъпление.  В хода на досъдебното производство се извършват обиск и претърсвания и изземвания на адрес в Перник, съобщават от прокуратурата. 

Михайлов беше пуснат под домашен арест с гривна за проследяване през юли. Той е обвинен за нанасяне на средни телесни повреди на трима души, леки телесни повреди по хулигански подбуди на двама души, за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, както и за закана с убийство, припомня Нова тв. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

318

3

Valioka

13.09 2023 в 13:29

Егати държавата... Едно л.й.но разиграва цялата държава и никой не може да му каже копче. Това е някакъв абсурд...

1017

2

IvoIvo

13.09 2023 в 12:48

Пълен рецидивист!

723

1

user4eto

13.09 2023 в 11:31

Тоя малоумник е рецидивист и е въпрос на време да извърши нещо далече по-сериозно.
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews