Пак акция в Басейнова дирекция в Пловдив, въпреки недоволството на Каракачанов

OFFNews 28 февруари 2020 в 09:09 2756 1

Пак спецакция в Басейнова дирекция-Пловдив, операцията е продължение на проведената преди няколко  дни, при която бе задържана шефката Цветелина Кънева. 

Следствените действия са по досъдебно производство, образувано от Специализираната прокуратура. Извършват се претърсвания и изземвания с цел събиране на доказателства, разпитват се служители в дирекцията, информираха от "Черковна" 90. В акцията участват и служители на КПКОНПИ. 

По неофициална информация и днес има задържани лица, съобщи Нова тв. 

Кънева. бе задържана за 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Повдигнато й е обвинение за безстопанственост. 

Вицепремиерът Красимир Каракачанов и министърът на околната среда и водите Емил Димитров изразиха недоволство от задържането на Кънева. 

Така повече не може да се продължава - при възникването на каквото и да било обществено напрежение, да се удря някой от коалиционните партньори, заяви Каракачанов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17156

1

aviatora

28.02 2020 в 10:16

https://edinnabulgaria.com/bez-komentar-gneven-mlad-balgarin-srina-sas-zemyata-borisov-i-vsitchki-upravlyavashti/?fbclid =IwAR0JLFeYiRSVlED0uD-EO-aSnVqY-rBZrGi0OiLzrymXK7v_wAfPMup_XLA
 
X

Какво трябва да знаем за коклюша