Задържаха 39-годишен за агресия на пътя

OFFNews 27 август 2020 в 11:23 3907 2

Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност Н. Р., на 39 години, за това, че на 19 август на кръстовището на бул. „Цар Освободител“ и ул. „Георги С. Раковски“ в София е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред. Деянието е извършено при управление на моторно превозно средство и се отличава с изключителна дързост.

Обвиняемият шофирал джип "Мерцедес" G 63, когато без каквато и да е причина ударил на два пъти спрял в дясно на пътя лек автомобил "Ситроен" С1, докато в него се е намирала Е. Т. и бебето й на 10 месеца. 

В хода на разследването са разпитани очевидци на инцидента. Иззети са записи от охранителни камери в района на местопроизшествието, приобщен е и запис, излъчен в ефира на национална телевизия. Направени са разпознавания.

Автомобилът, с който е извършено деянието, е регистриран като собственост на фирма „С.Р.“ ООД, като към момента е обявен за общодържавно издирване.

За извършеното от обвиняемия Н. Р. престъпление се предвижда наказание лишаване от свобода до 5 г.

Извършителят е задържан за 72 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15614

2

OTBPAT

27.08 2020 в 14:19

Нали вече конфискуваха автомобили участвали в птп, или то за тва се "издирва"? :)))

2910

1

П

27.08 2020 в 11:36

"Обвиняемият шофирал джип "Мерцедес" G 63, когато без каквато и да е причина ударил на два пъти спрял в дясно на пътя лек автомобил "Ситроен" С1, докато в него се е намирала Е. Т. и бебето й на 10 месеца."
Пак глупости на търкалета. От видео се вижда , че шофьора на C1 има спор с въпросния господин, след това спира отстрани и излиза от колата. В този момент г-н Карам Джип блъска на 2 пъти колата, при положение ,че знаел ПОНЕ, че вътре имаше жена, не мога кажа дали е видял и бебето. Това е опит за убийство!