Юрген Клоп: Пием по бира след победа, но толкова отдавна не ми се беше случвало, че явно ще се напия

Василен Петров 13 октомври 2022 в 11:01 700 0

Юрген Клоп

Снимка GettyImages

Мениджърът е на мнение, че дербито със Сити ще е коренно различно от изминалата среща.

Наствникът на Ливърпул Юрген Клоп коментира триумфа със 7:1 над Рейнджърс в Шампионската лига. 

"Това определено промени настроението. Съвсем различно е. Обикновено пием по бира след победи при гостуване, но аз не съм пил бира толкова отдавна по този повод и вероятно ще се напия след една. 

Всички знаем кого посрещаме в неделя и това ще бъде различен мач. По-добре е да влезем в мач с чувството, което имаме тази вечер", сподели немският специалист пред репортери.

Клоп вкара в игра от резервната скамейка Мохамед Салах в 68-та минута, заедно с Диого Жота, който също бе резерва в 73-та минута, преди да се отчете с цели три голови подавания за египетския национал. 

Андрю Робъртсън се завърна след контузия в коляното, за да играе за първи път след поражението от Наполи с началото на месец септември. Той се появи като смяна в 67-та минута. 

"Диого Жота не започна, защото тази сутрин се оказа, че има лек мускулен проблем. Той можеше да играе, но не трябваше да играе твърде дълго, така че моето решение беше правилно", каза Клоп.

За предстоящия двубой с Манчестър Сити в неделя той добави: "Не е нужно да правим нещо различно от това, но най-добрият футболен отбор в света в момента идва на Анфийлд в неделя. Ще видим какво можем да направим, но не бива да отваряме големи усти. За нас тази победа, поради ред причини, беше невероятно важна. Да, 7:1 е странен резултат".  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews