Трайчо Трайков: Ако получа Вашето доверие, ще променя България

OFFNews 04 ноември 2016 в 10:06 3252 6

Ако получа Вашето доверие, няма да се променя, но ще променя България. Това каза кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков в Плевен на заключителна среща-концерт в Плевен преди първия тур на изборите.

„Вие в Плевен, преди нас на местните избори разбрахте, че изборът не е между ГЕРБ и БСП. Че сбърканата власт и управление не са алтернатива – те отнемат от свободата, отнемат от справедливостта. А ние искаме за България нещо друго“, заяви Трайков. Знаете, че аз не съм предал принципите си и като министър, и като кандидат президент. Обещавам Ви, че ако получа Вашето доверие, няма да се променя, но ще променя България“. Имате силата, имате и свободата - в неделя, с номер 7, да започнем новия път, призова кандидатът за президент на РБ.

Той покани на сцената кандидатът за вицепрезидент ген. Съби Събев, когото определи като изключително достоен човек, патриотичен български офицер, прозападен, истински българин. 

„Нужен ни е независим и силен президент, който може да изгради силна президентска институция и да бъде верният и сигурен коректив на трите власти у нас. Такъв е г-н Трайчо Трайков, който единствен може да се справи с нелеката задача да удържи пътя на България към Европа и европейското развитие на страната ни. Затова с опита и уменията, които имам, аз заставам плътно до него и ще му бъде здрав гръб за всички начинания, които ще предприеме като президент“, заяви ген. Събев. Той припомни максимата във военната теория, че никоя битка не е загубена, преди да е започнала и затова ние искаме да бъдете уверени, че ще влезем мощно и устремно в тази битка и дай Боже, да победим - за доброто на България. 

На събитието в Плевен кандидатпрезидентската двойка на РБ Трайчо Трайков – ген. Съби Събев получи мощна подкрепа от всички лидери на партии в коалиция, народни представители, министри, кметове и стотици приятели и симпатизанти. В концерта на площад „Стефан Стамболов“ взеха участие „Подуене блус бенд“ и Роберта.
Преди концерта Трайчо Трайков се срещна с кмета на Плевен Георг Спартански и с жителите на Троян и Ловеч.

Днес продължават срещите му в София. В рамките на час и половина кандидатът за президент на РБ Трайчо Трайков ще отговаря на въпроси във видео чат на живо – във Фейсбук, от 11.00 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13056

3

Какавидков

04.11 2016 в 10:49

Пак да попитаме Кънев ще подаде ли оставка ако Трайката не стигне балотаж а на 5 място +
За лъжите най паче.

Според Кънев Цачева ще се изправи на балотаж срещу кандидата на Реформаторския блок Трайчо Трайков

Според лидера на ДСБ Радан Кънев следващият президент

77927

2

El Commandante

04.11 2016 в 10:37

Ше получиш.
От трите доверия, най-дългото.
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews