Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

11 идеи за подаръци, подходящи за мъже и жени

OFFNews 12 юли 2021 в 16:59 5583 0

Всяко тържество е свързано с празненство и подаръци. Поводите са безкрайни - рожден ден, имен ден, завършване на колеж, започване на нова работа, сватба, фирмени тържества и други. Някои тържества са по-малки, а на други присъстват голям брои хора. Без значение дали празненството е в тесен кръг или не, няма как да протече без подаръци. Те са неизменна част от него.

Подаръци предпочитани от жени

Всяка жена, малка или пораснала, обожава да получава подаръци. При избора им е желателно да се ограничим без практични вещи. Забравете за домакинските уреди. Едва ли има жена, която да им се радва при получаването. Ако случайно има такава може поне да избегнете закупуването на тиган с обичайната за него форма.

Тиган във формата на сърце

Идеален е за направата на сутришна закуска изпълнена с много любов и ласки.

Стойка за пръстени и бижута

Жените обичат да си купуват най-различни бижута. Един такъв подарък никога не е излишен. В онлайн пространството има голямо разнообразие от стойки за бижута. Изберете тази, която би се харесала най-много на вашата приятелка.

Флашка колие

Колието винаги е харесвано от жените като подарък. А какво ще кажете, ако в него се крие флашка?! Формата на колието трябва е подходяща за скриването на преносимата памет. Сърцевидната форма върши идеална работа за целта.

Мече изработено от рози

Няма жена, която да не харесва цветя и най-вече розите. Този подарък е подходящ за всяка жена, независимо от това на колко години се чувства.

Подаръчна кутия с надпис от червени рози

Този подарък би докоснал всяко женско сърце. Оставя се място в буквите, което се запълва с листенца от червени рози.

Малка кукла ключодържател

По- малките момичета биха се зарадвали много на кукличка, а защо тя да не е на ключодържателя.

Подаръци предпочитани от мъже

Безспорно мъжете са тези, които в повечето случаи радват жените с приятни изненади. Въпреки това и те имат поводи за празнуване, в които трябва да ги уважим и покажем обичта си към тях.

Декантер за уиски

След натоварен и дълъг работен ден, всеки мъж обича да се поглези с малка доза от любимото му уиски.

Алкохолна лотария с шотове

Това е сфера в която има различни цветове топчета. Цвета на топчето отговаря на цвета на шота. Ако участника не отговори на зададения му въпрос, трябва да изпие едно бързо питие. Шотът, който ще консумира се определя от цвета на топчето, което сме завъртели в сферата.

Подпирачка за книги

Много мъже запълват свободното си време, като четат книги. Подпирачката за книги е добър вариант за подарък. На пазара се предлагат различни видове: глобус, четящ човек, библиотека и други.

Часовник за бюро

Изисканият часовник за бюро е харесван подарък от много мъже. Той стои много елегантно и допълва визията на всяко бюро.

Парфюм

Най-стандартният подарък, но няма как да го пропуснем. Мъжете също обичат да допълват визията си с любимия за тях аромат.

Източник: Max-shop

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews