Хороскоп 30.03.-5.04.: Водолеи и Скорпиони не се отклоняват от цел, Близнаци и Козирози зависят от шефове

Антония Мечкова 30 март 2024 в 00:10 21934 0

Астрологична карта

Снимка Pixabay

Астрологична карта

ОВЕН (21.03 – 19.04)

През 7-дневието нещата май не стават така, както сте ги планирали, от събота гоните амбициозни цели. В понеделник Овните ще печелят с такт, иначе след вторник и тежки усилия няма да носят финансова сигурност. Не се тревожете при нежелани ситуации, с благоразумие и предвидливост ще преодолявате и големи трудности. В петък някои тръгват на път или си търсят нови партньори, информация за работата. Уреждайте най-съвестно делови и финансови детайли в споразуменията. Ако нещо в любовта не върви, изчакайте и после решавайте.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Краят на март идва с доста поводи за общуване, но това не значи да разпилеете време и средства, пък и емоции по неразумен начин. Телците нека си наложат подходящ режим, а на обичаните да демонстрират присъщата си загриженост и коректност. В понеделник обмислете внимателно бюджета си и не бързайте да се хвалите с постъпления, очаквани през следващите дни. В четвъртък с такт и отстъпчивост прокарвайте делови идеи, може да не ви разберат или подкрепят. Вие ще упорствате въпреки трудностите и наистина резултатът ще заслужава.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

До първите дни на април бъдете по-предпазливи по делови и лични теми. През уикенда Близнаците са сигурни, че тяхната упорита работа ще дава плодове, в понеделник ще предпочитат да действат без помощници въпреки трудностите. Сигурно ви се ще околните на мига да отчитат резултата от усилията ви, но да настоявате за това би било погрешно. Четвъртък и петък носят нови шансове за изявата ви в службата или в учение, анализирайте и после правете избора си, иначе все другите ще ви са криви... Искреността към най-близките се отплаща.

РАК (21.06 – 21.07)

До Деня на лъжата ви се откриват нелоши шансове за изява и приходи, обаче е нужно да овладеете желанието с разправии да отстоявате позициите си. Раците да се огледат и за помощници – едно, че тези подходящи хора многократно ще увеличат енергията и компетентността им. Второ, ще ви остава малко време за отдих, тонизиране. В сряда с такт и търпение уреждайте документи, финанси, а и не бързайте веднага за ръководните функции в екипа си. Изпълнявате задачи перфектно и това ще привлече вниманието към уменията и идеите ви до петък.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки