Хороскоп 23-29.03.: Телци и Скорпиони с идеи за делови развой, Водолеи и Близнаци с ценни уроци

Антония Мечкова 23 март 2024 в 00:07 41603 0

Овен

Снимка Pixabay

Навлизаме в зодия Овен

ОВЕН (21.03 – 19.04)

На Тодоровден не мислите много за купоните, през периода поводи има, но и доста работа чака. Овните целят значими делови промени. В понеделник даже старите проекти изискват да се задълбочите в начинанията, във вторник – и да преодолеете сериозни трудности. Мнозина ще търсят услуги, да е от проверени приятели, от близки, иначе в сряда-четвъртък ще се окаже, че се възползват от добротата им. В петък укрепвате създадените вече партньорства, не бива да се преуморявате с ангажименти. Обвързани вече да не се изкушават от флиртове.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

На Тодоровден може да искате съдействие от близки за уреждане на проблеми, периодът ви връща към домашни грижи и радости. На Благовец Телците ще се натоварят с куп ангажименти и в службата, но джобът им не ще остане празен. Във вторник не бързайте за кариера, а следващите дни обещават и подкрепа за идеите ви от околните, и положителен развой на ваши начинания, навярно вече някои шефове са оценили проектите ви и ще ги вплетат в свои или ще ви дадат повече творческа свобода. Вас пък ви радва разбирането на обичаните вкъщи.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Хубаво 7-дневие, макар че през уикенда ви притесняват финанси. Труден ден е и Благовещение, от него може да обърнете нещата: дали заради доверието на шефове, дали с поемане на премерен риск, или със сложен и по-перспективен план. В сряда Близнаците ще се убедят: усилията им дават резултат, а и той си струва напрежението, с което задействат задачи от четвъртък. Ето защо в края на тази делова седмица се отдръпнете малко назад, не бъдете горделиви и не се месете в разни колегиални интриги. Обичате ли, покажете го на своя избраник.

РАК (21.06 – 21.07)

Стремите се към сериозни делови промени през периода, но не прибързвайте. През уикенда Раците се товарят с куп неща, искат да впечатлят шеф, колеги. В понеделник май ще се окаже, че не сте изяснили важните теми. Във вторник се включете в проекти на колеги и познати, в сряда си привличайте съюзници за своите идеи. Едни ще се проявят като истински пионери в поетата работа. Има и други, чийто избор ще стъпва на сигурните стари проекти, които тук-таме са редактирани. Не пилеете ли сили така? Някои се ориентират и към нова любов.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!