Инцидент с джипа на Деница Сидерова, ударили я суданци (обновена)

Бареков съобщи за леката катастрофа, той бил с бременната си съпруга и си тръгнал, Байрактаров заснел кадри

OFFNews 06 октомври 2018 в 14:55 21892 1

Снимка Архив

Съпругата на Волен Сидеров Деница е катастрофирала снощи. Колата й е ударена от судански граждани.  

Новината съобщи евродепутатът Николай Бареков на страницата си във фейсбук. Инцидентът е станал на бул. "Симеоновско шосе" в София. 

На леката катастрофа е присъствал и Димитър Байрактаров, според когото една от версиите за случилото се е опит за сплашване срещу Волен Сидеров. 

Судански граждани блъснаха колата на Деница Сидерова, а единият от тях избяга от местопроизшествието, информира Бареков. Аз бях със съпругата ми, както знаете, тя е бременна, очаквам четвърто дете, затова ние си тръгнахме, Байрактаров остана, обясни той. 

В автомобила е бил и малкият син на Сидерови. Суданецът отправял заплахи към Деница, но като видял, че в колата са две жени - Деница и нейна приятелка, спрял агресията си.  

Волен Сидеров също пристигнал на мястото на катастрофата, след като преди това бил на среща с Бареков, обясни евродепутатът. 

По-късно МВР съобщи за инцидента: 

Снощи към 20.00 часа е настъпило леко пътнотранспортно произшествие между два джипа в района на столичния кв. „Витоша“ - по първоначални данни при разминаването били засегнати страничните огледала на превозните средства. След инцидента, за който не е подаван сигнал на единия телефонен номер 112, водачът на единия джип започнал да обижда шофьорката на другия автомобил. Жената успяла да се оттегли. В района на бул. „Г.М.Димитров“ тя била застигната от мъжа, който я принудил да спре, излязъл от джипа си и насочил словесната си агресия към нея.

Наблизо патрулиращ полицейски екип забелязал случващото се и веднага се отзовал на място, за да прекрати агресивното поведение на шофьора - 40-годишен судански гражданин. Мъжът е отведен в столично районно управление, а по случая е образувана преписка за хулиганство.

На единия от шофьорите (судански гражданин) е съставен акт за нарушение на Закона за движение по пътищата. Той не е представил валидно за територията на България свидетелство за управление на моторно превозно средство, автомобилът е дерегистриран и регистрационните табели са свалени. Направени са проби за употреба на алкохол и упойващи вещества на водачите. И при двамата пробите са отрицателни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29585

3

Izalina

06.10 2018 в 16:55

От изхабеното мастило и внимание за незначителен инцидент, който обичайно следва да приключи с двустранен протокол по ЗГО за 10 минути, разбираме, че някой, който е трябвало да получи вазектомия още послучай навършването на пълнолетието си, продължава да се размножава.
Притеснена съм силно.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика