Лихвари пребиха поръчител на просрочен кредит

OFFNews 10 април 2014 в 11:42 11490 14

57-годишен мъж от Каблешково бил пребит от служители във фирма за бързи кредити, заради забавени вноски.

Това съобщиха от полицията в Бургас.

Драмата се разиграла в ромския квартал на гр. Каблешково. Пострадалият бил поръчител на заем от 800 лв., който кредитополучателката спряла да плаща. От фирмата не могли да я намерят, в резултат на което насочили искането си към пострадалия. 

Мъжът бил нападнат вчера около 10.40 ч. на ул. ''Хан Тервел''. Тогава четирима души от "наказателния отряд" на фирмата за кредити нахлули в дома на мъжа. Когато той ги видял да влизат в дома му, се заключил в банята си. Мъжете обаче не се отказали и разбили вратата, след което го извели на двора и го пребили. 

Полицията бързо установила самоличността на нападателите - 31-годишният К.Ю., 43-годишният С.Х., 29-годишният Г.С. и 26-годишният Н.Б., всички от Айтос, служители във фирма за бързи кредити. За момента се изяснява дали четиримата имат криминални прояви преди това. Те са задържани за 24 часа и се очаква още днес да им бъдат повдигнати обвинения. 

Битият мъж твърди, че е с две счупени ребра. До момента обаче той не се явил в полицията. Той обяснил, че ще си извади медицинско за нанесения му побой, но до сега не го е представил. 

Това не е първият подобен случай. Миналата година събирачи на дългове пребиха 48-годишен човек от Дебелец, който просрочил вноските си и дължал няколкостотин лева. Тогава мъжът беше нападнат от двамата биячи, служители в кредитна фирма, който му счупили ребрата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews