Самоуби се издирваният за убийство на бизнесдама в Благоевград

OFFNews 27 юли 2018 в 13:07 10638 3

Самоуби се издирваният за убийство на бизнесдама в Благоевград

Мъжът, издирван за убийството на бизнесдама в Благоевград, се самоуби. 40-годишният Радослав Стипцаров. се е застрелял с ловна пушка.

Според местните хора около 9.00 часа тази сутрин от къщата, в която живеят двама братя, са се чули два изстрела. Най-вероятно там се е укривал заподозреният.

„Издирваният за убийството тази нощ Радослав Стипцаров е открит в къщата убит. До него е имало ловна пушка двуцевка“, заяви директорът на ОДМВР Николай Хаджиев.

Според него е действано по горещи следи след убийството, проверявани са възможните адреси, къде може да се укрие. Соченият за убиец е влязъл в къщата на двамата братя, маскиран с перука. Той заявил, че е гладен, преди това е отнел мобилните им телефони, за да не издадат положението му.

След като е локализирано местонахождението на Стипцаров е извикан специализирания отряд от София, които са щурмували къщата. Според комисар Хаджиев убитият е издирваният за убийството на бизнесдамата от Благоевград.

По-рано през деня от едната от къщите беше изведен човек, за когото се предполагаше, че е заподозреният.

Убийството е станало около 1.00 часа през нощта. Жертвата е на 58 години и е била част от ръководството на известно заведение за хранене в града. Такси я е оставило пред блока, влязла е във входа и именно там е причакана. Нейна съседка я намерила. Жената е починала в резултат на огнестрелна рана в областта на гърдите.

Главният заподозрян Радослав има криминално досие. Доскоро той е живял с дъщерята на убитата. Преди седмица обаче пребил момичето и оттогава полицията го издирва. Предстои тази версия да бъде потвърдена или отхвърлена от полицията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

3

Victimized

28.07 2018 в 12:07

"Според местните хора около 9.00 часа тази сутрин от къщата, в която живеят двама братя, са се чули два изстрела"

Тоя бая човек ще да е бил, че да успее да се гръмне два пъти с пушка.

15914

1

поп Дръвчо

27.07 2018 в 17:22

Ушев пак я свърши като кучето на нивата. Някой удобно се самоубил.