Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

Седем са пострадалите при верижната катастрофа в София снощи

OFFNews 15 юни 2018 в 08:48 5821 0

Седем са пострадалите при верижната катастрофа в София снощи

Снимка OFFNews

Общо седем души са пострадали при верижната катастрофа, която стана вчера вечерта на столичния булевард "Иван Гешов", съобщава Нова тв. По-сериозно са пострадали трима души - семейство с 12-годишното им дете. Те са хоспитализирани.

"Пострадалите майка, баща и дете вече са хоспитализирани в "Пирогов". Детето е на 12 години с контузия на гръден кош и в коремната област. Бащата е на 45 години с контузия на глава, нос и гръден кош. Майката е на 45 години с контузия на глава, гръден кош, с мозъчно сътресение, губила е за малко съзнание. Тя е най-тежко пострадалата от останалите", обясни говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.

При инцидента преди тунела на кръстовището между бул. "Иван Ев. Гешов" с ул. "Георги Софийски" в посока бул. "България" се удариха девет автомобила. По първоначална информация катастрофата е предизвикана от джип, чийто шофьор бил пиян. Той е отказал проба за алкохол с дрегер и е задържан от органите на МВР.

Живущите в района твърдят, че в участъка често се случват катастрофи, а вечер дори се правят гонки между коли.

Сигналът за катастрофата е подаден на тел. 112 около 19.35 часа. На място бяха изпратени три линейки, коли на пожарната и полицията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews