България на три мюрета

Велизар Енчев 22 ноември 2017 в 12:55 6104 1

Турската преса хвали до небесата Бойко Борисов за лекцията му в УНСС, където адвокатства на Турция за ЕС, нарича я най-големият защитник на Европа и коленичи пред могъщия турски аскер, без който НАТО било кръгла нула...

Само преди три лета заради таквиз премиерски метани триото "Сидеров-Симеонов-Каракачанов" клеймеше лидера на ГЕРБ, даже фес му тури.

Где се покриха тримата юнаци? С какво и с колко им запушиха патриотичните усти?

А, да! Единият е вице по демографията, пътьом строи телени дувари и въдворява тишина по морета и зимни курорти. Другият е военен министър и експерт по биене на шамари край Великата българска стена. Сидеров се е кротнал в парламента, мъдро законодателства с Цв. Цв и боготвори Б.Б.

Ако някой чака атакиста пак да превърти, да облече черна фланелка и поиска от Ердоган 22 милиарда за имотите на тракийските бежанци, сбъркал е адреса. Размахващият юмруци по площади вече е европолитик в „Армани“ за пет бона, върти управляваща коалиция и хич не му пука за некви си милиарди от вековния поробител.

Едно не е ясно: Срещу кого ще се дере на 3 март и кой ще му се върже?

Каракачанов изобщо не го мисля. След премиерската защита на Ердоган и аскера му в НАТО, чакайте воеводска визита в Анкара. С „Мараба, аскер“ военният ни бос ще поздрави почетната османска рота. И ще забрави как през август турски крайцер край Варна презрително го отмина със спуснати флагове.

На Симеонов е най-лесно. Той през 2 часа се отмята от клетви и ултиматуми към Тоя и Оня, та дружбата с Ердоган ли ще му се опре. Като вице няма да блъска бабички по граници, няма да ляга пред автобуси на „Калотина“, ще възцари мир и любов, поляти с евроатлантически шербет.

Патриотична идилия значи! Ама, нейсе! Да живей България на три морета и три мюрета!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Българският национализъм не може да бъде приятел на Кремъл