Конър Макгрегър пуска в продажба костюма с псувните

OFFNews 27 юли 2017 в 16:12 10607 0

Снимка Facebook: Conor McGregor

Съвсем скоро ирландската звезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър ще пусне в продажба ограничена серия от костюма, с който той се появи на пресконференцията с американския боксьор Флойд Мейуедър преди десетина дни.

Двамата продължават със словесните и психологически войни помежду си преди мегасблъсъка на 26 август в Лас Вегас, който ще е изцяло по правилата на професионалния бокс.

Вероятно поради тази причина сакото на ирландеца беше украсено с много на брой надписи "Fuck you", което пък помогна Конър да спечели някой долар отгоре.

Малко след пресконференцията в Ню Йорк са заваляли заявки за колоритната дреха, сподели гордо шивачът на звездата от ММА - Дейвид Огъст.

В резултат на огромния интерес двамата решили да направят костюма от три части достъпен за широката публика. Всъщност не съвсем, тъй като небезизвестният израз ще излезе в лимитирана серия на респектиращата цена от 6500 долара.

"След като Конър носи костюма, започнах да получавам съобщения и телефонни обаждания от наши клиенти с искане да притежават същия.

Ще направим ограничено количество, като всеки костюм ще има номер и ще бъде подписан от мен. Това ще ни отнесе между 12 и 15 седмици", сподели Огъст.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews