Херо отрече за Лудогорец

OFFNews 03 август 2017 в 13:50 1497 0

Снимка Facebook

Треньорът на Иртиш Димитър Димитров-Херо бързо отрече появилата се тази сутрин информация, че ще замени Георги Дерменджиев начело на Лудогорец. 

"Няма да ставам треньор на Лудогорец, имам си договор с Иртиш и си го изпълнявам. В неделя се прибирам в Казахстан и започваме подготовка за следващите мачове от първенството", каза пред БТА Херо.

Лудогорец отпадна в 3-ия кръг на квалификациите в Шампионската лига, след като спечели с 3:1 втория мач, но падна с 0:2 в първия и заради правилото за голове на чужд терен отпадна.

Причината за появилите се слухове е, че собственикът на разградчани - Кирил Домусчиев е останал много недоволен от отпадането на отбора от надпреварата.

"Според мен Лудогорец като отбор добре играха вчера. Но след 3:1 се наруши баланса им в играта, когато беше вкаран още един нападател.

Но разбирам намеренията на треньора на Лудогорец и напълно ги приемам. Трябва да се търси риск в такъв момент, защото голът ти е нужен.

Аз пък си имам договор в Казахстан до края на годината, така че няма как да стана треньор на Лудогорец. Освен това, пред отбора стоят квалификациите за Лига Европа. Какво правим, ако влязат в Лига Европа и направят фурор там", обясни треньорът на Иртиш.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови