Ювентус срещу Лацио е финалът в Италия

OFFNews 05 април 2017 в 23:42 2197 0

Ювентус загуби гостуването си на Наполи с 2:3 в реванша от 1/2-финалите, но с общ резултат 4:5 се класира за финала на турнира за Купата на Италия.

Бившият нападател на домакините Гонсало Игуаин бе подложен на психически тормоз по време на мача заради трансфера му в "старата госпожа". Именно аржентинецът отбеляза първото попадение в мача в 32-ата минута.

През втората част футболистите на Наполи се опитаха да се противопоставят и успяха да изравнят резултата. Марек Хамшик отбеляза в 53-ата минута и върна надеждите на домакините. Само 6 минути по-късно отново Игуаин вгорчи живота на футболисти и фенове на противниковия отбор.

Головете все пак продължиха и резултатът стана 2:2 в 61-ата минута благодарение на влезлия преди секунди Дрис Мертенс. Наполи направи пълен обрат в 67-ата минута, след като Лоренцо Инсине успя да отбележи.

До края на мача неаполитанци се хвърлиха в атака, но така и не успяха да отстранят "бианконерите". Възпитаниците на треньора Масимилиано Алегри ще се изправят срещу Лацио на финала, който ще се играе на 2 юни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика