Първа Лига пак е тук, Давид и Голиат на старта на пролетния дял

OFFNews 15 февруари 2019 в 11:47 1006 0

Днес се подновяват битките в родната Първа Лига. Пролетният полусезон стартира в Стара Загора, където на "Трейс арена" местният Верея посреща Лудогорец. Домакините са закотвени на дъното без победа и само 5 точки, а "орлите" летят високо с шест точки преднина пред втория ЦСКА. Двубоят е с начален час 17:30, а главен съдия ще бъде Николай Йорданов

На пресконференцията преди срещата, треньорът на тима от Разград заяви притесненията си за играта на отбора и добави, че лидерската позиция задължава Лудогорец да печели двубоите си с атрактивен футбол. Очаква се новопривлеченият страж Пламен Илиев да дебютира, а Натанаел със сигурност пропуска мача. Защитникът е наказан да тренира с юношите, тъй като отказва да преподпише изтичащият му през лятото договор.

В щаба на Верея също има за какво да се тревожат. Старозагорци започват с нов треньор в лицето на Олександър Севидов, който заменя на поста Небойша Миличич. В подготовката те записаха едва един успех срещу отбори от второто и третото ниво на българския футбол.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews