Радан Кънев: Орешарски ако стане президент, гвардейците ще ги преместят на задния вход на "Дондуков" 2

OFFNews 02 ноември 2016 в 14:27 7804 6

"А Орешарски ако стане президент, гвардейците ще ги преместят на задния вход на "Дондуков" N2."

Това написа във Фейсбук лидерът на ДСБ Радан Кънев. Така Кънев коментира дебатите за президент, които се проведоха по БНТ в предаването "Референдум" снощи. 

Според Радан Кънев дебатът между кандидатите за президент е приличал на дебат във Франция или САЩ.

"Темпо, нерв, остра размяна на удари, много тактика и много същностни сблъсъци по истински важни политически теми", пише още Кънев.

В дебата участваха Красимир  Каракачанов, Трайчо Трайков, Пламен Орешарски, Ивайло Калфин.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12530

4

синя сова

02.11 2016 в 16:53

Всеки има свободата да си има собствено мнение,както № 2 и № 3.Коментирате ,като че ли можете и знаете много повече ,но това ви самочувствие няма покритие,което личи в "писанията" ви :)...А баба цоцолана защо бяга от дебатите?Както и "Летящият Холандец"подкрепен от бсп...Дано ошашавеният електорат да проумее най-после,че герб и бсп са едно и също!Едните са червени олигарси,а другите пребоядисани в синьо червени комунисти ,олигарси,ченгета ,милиционери и всякаква друга пасмина !Те са вредни за България и дано народът да го разбере на време!

13056

3

Какавидков

02.11 2016 в 15:59

Задни мисли на един заден човек.

25665

1

Victimized

02.11 2016 в 15:06

Прави какво прави и пак за задни входове почва да говори.
Раданчо , Др Филипов много добре анализира кандидатурата на Ореха, той е там за да може ДПС да покаже колко гласове може да предложи за балотажа, като пазарлъка ще започне след като се види колко са след първия тур. Много съобразителен ход от страна на ДПС, кандидатират за президент човек който има един от най-ниските рейтинги, като по този начин гласовете които събере несъмнено са дошли директно от машината за гласуване на ДПС, което означава, че тези гласове отиват при този които предложи най-добри условия. Естествено за пред медиите и респективно овцете, никой няма да е искал подкрепата на ДПС, но въпреки това ще я осребрят без угризения...
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews